Bu Altcoinde Kilit İhlali Teyit Edildi, Borsa Sözleşmesi Feshedildi!

Son dönemde üzerindeki işlem hacmi Solana‘yı geçen ve popülerliği artan Sui‘de kilitli olması gereken bazı tokenlerin açık piyasada satıldığına dair iddialar kafaları karıştırmıştı.

Sui Vakfı yayınladığı son blog gönderisinde bu iddiaları araştırdığını ve doğruluğunu teyit ettikten sonra merkeziyetsiz borsa MovEx ile olan ortaklığını sonlandırdığını duyurdu.

Sui tarafından yapılan açıklamaya göre MovEx kendisine teslim edilen ve kilitli olarak tutulması gereken 2,5 milyon SUI’yi sözleşmeye aykırı olarak başka cüzdanlara taşıdı.

MovEx Sui’nin durumdan haberdar olması ve talebi üzerine 2,5 milyon SUI tokeni kilit planına göre açacak yetkili bir cüzdana iade etti.

Sui Vakfı, MovEx ekibiyle olan ilişkisini sonlandırdığını ve MovEx’e bundan sonra SUI tokeni dağıtımı yapılmayacağını belirtti.

Açıklamada kilitli tokenlerin tamamının kilitlenme şartlarına uygun olarak dağıtımının yapılacağı hesaplarda tutulduğu ifade edildi.

“Dolaşımda olmayan jetonlar, piyasaya sürülene kadar staking amaçları dışında ağda kullanılamaz. Topluluk Erişim Programı aracılığıyla belirteç alan kişiler de dahil olmak üzere Sui’ye ilk katkıda bulunanların çoğu, belirteç yayın programında açıklanan bir kilitlenme dönemine tabi olan belirteçler aldı.

Sui Foundation’dan 2,5 milyon SUI alan ve sözleşmeye dayalı bir kilitlenmeye tabi olan MovEx’in üç cüzdana 625K SUI göndererek kilitlemeyi ihlal ettiğini tespit ettik.

Bu olayların ardından Sui Vakfı, MovEx ekibi ile ilişkisini sonlandırdı.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4