Bu Altcoin Yeni Yatırımcılarını Ağırlıyor!

Topluluk tarafından yönetilen açık finans ağı Telos Foundation, ortaklığını ilan ettiği altcoin projesine yeni yatırımcılar çekti. Fiyatlar %3,5 civarında yükselişe geçti.

Telos Foundation, bu altcoin projesiyle iş birliği yapıyor

Resmi duyuruya göre Telos, cross-chain piyasa yapıcı ve merkezi olmayan borsa (DEX) Symbiosis ile ortaklık kurdu. Bu işbirliği, cross-chain likiditeyi genişletecek ve her iki topluluk için erişimi artıracak. Açıklama altcoin ile işbirliğinin Telos’a neler katacağı hakkında şunlar yer alıyor:

  • Hizmet köprüsü: Telos, Symbiosis’in yeni “Hizmet Olarak Köprü” özelliğini kullanacak. Bu aynı zamanda bir ilki temsil ediyor. İşbirliği, projeler için bağlantıyı geliştiriyor.
  • Gerçek merkeziyetsizlik: Ortaklığımız, Symbiosis’in bütünlüğünü ve değerlerimizle uyumunu tanıyor. Gerçek merkezi olmayan yönetime olan bağlılığımızı yansıtıyor.
  • Gelişmiş işlem yetenekleri: Octopool ile entegrasyon, Symbiosis destekli tüm ağlardan Telos’a ve Telos’a herhangi bir altcoin takası sağlar.

Cross-chain DEX olan Symbiosis, L1’leri, L2’leri, EVM’yi ve EVM olmayanları kapsayan çeşitli ağlardan likidite aktarır. Symbiosis ile farklı ağlar arasında sorunsuzca token takası yapabilirsiniz. Projenin en önemli özelliği sağladığı cross-chain transferler.

Symbiosis (SIS) fiyatı olumlu tepki verdi

Düşük bir piyasa değerine sahip olan SIS, Telos ortaklığı ardından %3,5 civarında değer kazandı. Altcoin fiyatı yazım sırasında kazanımlarının büyük bir kısmını sürdürüyor. Bu arada, gün içinde bir noktada 0.136 dolara temas etti.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, bugün bir diğer altcoin projesi Meson Network’de Amazon ile ortaklığını duyurdu.

Basın açıklamaları

Resmi duyuruda Telos Foundation, her iki altcoin projesinin kurucularının açıklamalarına yer verdi. Symbiosis kurucu ortağı Nick Avramov şunları söyledi:

Bridge’i kapsamlı bir şekilde test ettiğimiz bir hizmet olarak tanıtıyoruz. Bunu ilk kullanan Telos olacak. Kendi köprüsünü oluşturamayan projeler için faydalı olacağını umuyoruz. Symbiosis ekibi bu fırsattan büyük heyecan duyuyor ve büyük bir onur duyuyor çünkü mevcut koşullar altında projelerin birbirine yardımcı olması gerektiğini düşünüyoruz

Bu arada, Telos DeFi Başkanı Nicky Chalabi şunları ise altcoin projesinin temel özelliklerini kullanmaktan memnun olduklarını ifade etti:

Ekosistemimizin ve topluluğumuzun güvenilir bir köprü çözümüne sahip olmasını sağlamak için Symbiosis ekibiyle çalışmaktan son derece mutluyum. Symbiosis ekibi, alanda kusursuz bir üne sahip ve çalışmaya son derece odaklanmış durumda. Yenilikçi projeler ve çeşitli ekosistemlerle zaten Symbiosis ekibiyle çalışıyoruz, ancak tüm Symbiosis destekli ağlar için mevcut token takaslarının Telos’a ve ters yönde yapılabilmesi için Telos’u Octopool’a ekleyerek ilişkimizi daha da güçlendireceğiz.

Telos hakkında

Blockchain geliştiricisi Telos Network, 5 yıldır geliştirme aşamasında ilerliyor. Altcoin projesi, özellikle geleceğin ekonomilerine güç vermek ve gerçek dünyadaki faydalarla ölçeklenebilir çözümler sunmak üzere tasarlanmıştır. Telos özellikle geliştiricilere yönelik çözümler sunar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1