Bu Altcoin Umut Verici! Şaşırtabilir

Yakından takip edilen Blockchain analiz firması Santiment, yeni bir raporda piyasa fiyatları ve on-chain aktivitenin ilişkisine değindi. Özel bir altcoin, fiyat düşüşüne rağmen ağ aktivitesinde büyük bir patlama yaşıyor.

“Bu altcoin hala umur verici”, ancak…

Güncel Santiment verileri, Cardano (ADA) için gözden kaçan yeşil sinyalleri ortaya çıkardı. Rapora göre altcoin, Ocak ayından bu yana süren fiyat düşüşüne rağmen on-chain işlemlerde patlama yaşıyor. Santiment, süreç boyunca Cardano ağının aktivitesinin %1,700 arttığını bildirdi. Analistlere göre bu ivme fiyat yükselişi için uygun bir zemin hazırlıyor. Fakat, uzmanlara göre ADA’nın yeşil günler için daha fazlasına ihtiyacı var:

Cardano, Nisan yerel zirvesine kıyasla bastırılmış piyasa değerine rağmen hala on-chain işlem hacminde artış görüyor. Fayda, herhangi bir sıçramada önemli bir rol oynar ve bu, yeterli ADA sosyal hakimiyetiyle birleştiğinde hala umut vericidir.

ADA fiyatı şu anda 0.2581 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %0,75 düzeyinde yukarı yönde hareket etti. Bu esnada, BTC ve ETH dahil çoğu büyük kripto para birimi yatay hareket ediyordu. ADA’ya benzer şekilde Santiment, başka bir altcoin içinde boğa hareketleri görüyor.

Ethereum’da ADA’ya eşlik edebilir

On-chain veriler Cardano ağında olduğu gibi Ethereum’un da gelişimini sürdürdüğünü gösteriyor. Raporlara göre Ethereum, tek bir günde 467.000 yeni cüzdanla yeni bir kilometre taşına ulaştı. Santiment analistleri ETH hakkında şunları söylüyor:

Ethereum’un ağı, tek bir günde 467.000 benzersiz adres etkileşimini aştı; bu, [Bitcoin] ETF (borsa yatırım fonu) duyurularının 16 Haziran’da artmaya başlamasından bu yana en yüksek rakam oldu. Faydadaki artışlar genellikle ETH ve diğer altcoin’lerin değerinin artması için ortak bir gerekliliktir.

ETH fiyatı şu anda 1,633.75 dolardan işlem görüyor. Lider altcoin bugün piyasadaki hareketlere bağlı kaldı. Son 24 saate göre %0,5 düzeyinde yatay hareketti. Fakat haftalık kaybı %5’i aşıyor. Kriptokoin.com olarak fiyatlar üzerinde etkili olan bir balinanın bugün tekrar aktif hale geldiğini aktardık. Lider altcoin henüz son satın alımlara tepki göstermedi.

Sadece ADA ve ETH değil, Santiment bu 2 altcoin içinde umutlu

Santiment daha önce, Ripple Lab’in ödeme platformuyla ilişkili token olan XRP’nin de yüksek ağ etkinliği gördüğünü ve Eylül ayına 1 Şubat’tan bu yana gördüğü en yüksek on-chain hacimle başladığını vurgulamıştı. Firma ayrıca XRP ekosisteminin geliştirme faaliyetlerinde önemli bir artış yaşadığını söyledi:

XRP aya başlamak için büyük fayda artışları görüyor. On-chain işlem hacminde (4,8 milyar XRP) ve dolaşımda (2,03 milyar XRP) günümüzün dönüm noktası yüksek seviyelerine ek olarak, kriptodaki 5. en büyük coin için geliştirme faaliyeti de büyük artış gösteriyor.

XRP fiyatı da şu anda hafifçe düşüş gösteriyor. Geçen haftaya göre %5’in üzerinde değer kaybetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3