Bu Altcoin Projesinin Dönüşü Muhteşem Olacak!

SEC zaferinin ardından Ripple (XRP) güçlü bir boğa koşusu yaptı. Ancak, piyasadaki düşüşün de etkisiyle altcoin fiyatı kazançlarını büyük ölçüde geri verdi. Bununla birlikte usta bir analist XRP için muhteşem bir dönüş bekliyor.

Dark Defender, bu altcoin için muhteşem bir yükseliş bekliyor!

Ünlü analist Dark Defender, yaklaşan bir dalgalanma öneren yeni bir XRP fiyat analizini açıkladı. Ona göre, son düzeltmeye rağmen, XRP etkileyici bir 1,87 dolar fiyatına yükselmeyi hedefliyor. Bu, mevcut değerinden %269’luk bir artışı temsil ediyor. Dark Defender’ın son gönderisi, XRP için yaptığı daha önceki bir analize dayanıyor. Analist ilk olarak Mayıs ayında XRP traderlarının dikkatini çeken bir model tespit etti.

Dark Defender, analizinde tarihsel kalıplara ve XRP’nin fiyat dinamiklerine atıf yaptı. Bu bağlamda analist, 0,89 dolara ve ardından 1,73 dolarlık nihai fiyata bir yükseliş öngördü. O dönemde XRP 0,44 dolar ile 0,50 dolar fiyat aralığında salınıyordu. Dark Defender, yaptığı son açıklamada XRP’nin çıktığı yolculuğa ışık tutuyor. Bu bağlamda analist, altcoin projesinin belirlediği hedefe ulaşacağı konusunda haya iyimser görünüyor.

Son düzeltmeye rağmen bu hala mümkün!”

Bu engellere rağmen, Dark Defender’ın sarsılmaz güveni devam ediyor. Analistin tahminleri, yatırımcı duyarlılığındaki tekrarlayan kalıpları belirleyerek piyasa eğilimlerini ölçen bir çerçeve olan Elliott Wave teorisine dayanıyor. Analiste göre, XRP’nin yolculuğu yalnızca ilk aşamalarına ulaştı. Ayrıca, ilk dalganın 0,93 dolarda tamamlanması teknik bir norm olarak görülüyor.

Dark Defender, 0,93 dolara ulaşan yükselişin ardından başlangıçta daha fazla tırmanış bekliyordu. Bu doğrultuda, 3. Dalganın 0,93 doları aşması ve Ağustos ayında 1,67 dolar ila 1,73 dolar hedef aralığına ulaşmasını planlıyordu. Analist, son düzeltmeye rağmen, bunun hala gerçekleşebileceğinden emin.

Analist, altcoin fiyatının 1,87 dolara ulaşmasını bekliyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere XRP, mahkeme kararının ardından önemli bir yükseliş yaşadı. Bu süreçte altcoin 13 Temmuz’da değerini 0,9380 dolara çıkardı. Bununla birlikte, XRP bir dizi düşüşle karşılaşarak bir düzeltme aşamasıyla karşı karşıya kaldı. Bu yüzden, 1,73 dolar hedefine ulaşması zorlaştı. Şu anda XRP, mevcut piyasa türbülansını yansıtan 0,5061 dolardan işlem görüyor.

Bununla birlikte, son piyasa gerçekliği yapının yeniden değerlendirilmesine yol açarak yeni destek seviyelerine yol açtı. Özellikle, XRP’nin dalga eğilimi aşırı satım bölgesine doğru bir eğilime işaret ediyor. Bunun da yükselişin tersine dönmesini tetiklemesi mümkün. Dark Defender şimdi üçüncü dalganın hedefini 1,73 dolardan 1,87 dolara revize ediyor. XRP’nin 1,87 dolarlık yeni fiyat hedefini yakalayabilmesi için mevcut fiyatından %269 oranında değer kazanması gerekiyor. Bununla birlikte Dark Defender tarihin tekerrür edeceğinden emin.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2