Bu Altcoin Projesindeki Transferler Ürküttü! Fiyat Çakıldı

Son zamanların en çok gündeme gelen meme coin projelerinden PepeCoin’de tuhaf hareketler dikkatleri çekiyor. Altcoin fiyatı aniden dikey bir düşüş gördü. On-chain dedektifler, anahtar cüzdanının gözetiminde rahatsız edici değişiklikler olduğunu belirtiyorlar.

PepeCoin’deki tuhaf hareketler yatırımcıları korkuttu!

Milyonlarca dolar değerindeki PEPE meme coin Perşembe günü kripto borsalarına akın etti. Bu da Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere altcoin fiyatının sert düşmesine yol açtı. Fiyattaki dikey düşüş yatırımcıları oldukça korkuttu. Şaka kripto paranın en büyük sahipleri arasında yer alan projenin multisig’indeki ürkütücü harekete dikkat çekti.

Perşembe günü öğle saatlerinde PEPE multisig cüzdanından 16 trilyondan fazla token Binance, OKX ve Bybit ile ilişkili adreslere doğru aktı. Bu eylem, on-chain dedektiflerin kasa benzeri cüzdanın işlem onaylarını nasıl gerçekleştirdiğine dair gözetimde rahatsız edici değişiklikler olduğunu fark etmelerinden kısa bir süre sonra gerçekleşti. Sekiz cüzdandan beşinin işlemleri imzalamasını gerektirmek yerine, sekiz cüzdandan yalnızca ikisine dönüşmüştü. CryptoNoddy takma adlı on-chain dedektif, altcoin projesindeki hareketlere ilişkin olarak şu paylaşımı yaptı:

PEPE multisig cüzdanının eşiği sadece 2/8 imza olarak değiştirmesinin bir nedeni var mı? Garip görünüyor, bu standart değil, değil mi?

Olayların ardından altcoin fiyatı dikey düşüşe geçti!

Bu son derece sıra dışı eylem, altcoin projesinin çok önemli multisig’inin (token arzının büyük bir kısmının koruyucusu) meme coin’i ilk kez göndermesini temsil ediyor. Bu eylemlerin ortaya çıkmasıyla PEPE yaklaşık %14 değer kaybetti. Token, gün içinde 0,000001094 dolar civarında seyrederken aniden düşüşe geçti. Basın zamanında PEPE, günlük bazda %13’ün üzerinde kayıpa 0,0000009451 dolardan el değiştiriyor.

PEPE günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2