Bu Altcoin Önemli Bir Ortaklık Duyurdu! Fiyatı Zıpladı

Bir son dakika gelişmesinde XRPL Labs, XRP akıllı sözleşme side-chain’i Xahau Ledger’ı duyurdu. Xumm cüzdan kurucusu, bu side-chain’in bireysel benimseme vizyonunu karşılamaya yardımcı olacağını söylüyor. Altcoin fiyatı habere olumlu tepki verdi.

XRPL Labs Xahau Ledger ile iş ortaklığı yapıyor

XRPL Labs, bugün yaptığı açıklamada, XRP Ledger ekosistemi için akıllı bir sözleşme side-chain olan Xahau Ledger’ın bir parçası haline geldiğini söyledi. Ripple topluluğu, XRPL ekosistemine birden fazla özellik ekleyen ve XRP ve XRP Ledger’ın benimsenmesini ilerleten Xahau Ledger konusunda heyecan duyuyor. Çünkü bu gelişme, XRP Ledger protokolünü bireysel satışta benimsenmeye yaklaştırıyor.

XRP Ledger self-custody cüzdanı Xumm’un geliştiricisi XRPL Labs, 28 Ağustos’ta Xahau Ledger için bir whitepaper tanıtımında yer aldığını açıkladı. Bu arada Xahau, XRPL ekosistemi için bir akıllı sözleşme side-chain’i. Bu gelişmenin altcoin projesi için önemli bir hamle olduğunu belirtmek gerekiyor.

XRPL Labs işbirliğiyle neyi hedefliyor?

XRPL Labs kurucusu Wietse Wind de GateHub, Alloy Networks, EvernodeXRPL ve diğerleriyle birlikte Xahau whitepaper’ını yayınladığını X hesabı üzerinde takipçileriyle paylaştı. XRP Ledger destekli akıllı sözleşmeler işlevselliğinin günlük yaşamda kullanılabilecek şeyler inşa etmeye olanak sağlayacağını açıkladı. Bu bağlamda Wietse Wind, şu açıklamayı yaptı:

Tüm XRP Ledger ekosistemi için inşa etmeye devam edeceğiz. Ayrıca, inşa ettiğimiz her şey tüm ekosistemin faydalanmasına açık olacak. Multi-chain yapıda bir XRP Ledger Protokolü ekosisteminin hem XRPL Main-net’in kanıtlanmış esnekliğini hem de Hooks’un sonsuz yeni olanaklarını getirebileceğine inanıyoruz.

Ayrıca XRPL Mainnet ve Xahau gibi birden fazla XRPL Protokolü ağını desteklemek için Xumm cüzdanını güncellemeyi planlıyor. Bu gelişme, XRP bireysel satışının benimsenmesi vizyonunu geliştirmek için olanak sağlayacak. Wietse Wind, Xahau’nun muhtemelen yıl sonuna kadar yayında olacağını açıkladı.

Altcoin fiyatı gelişmeye ne yanıt verdi?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para piyasası kırmızı sularda yüzüyor. Lider kripto Bitcoin, 26 bin doların üstünde kalmak için mücadele ediyor. Bu ortamda yatırımcılar Xahau ağının XRPL duyurusuna hemen tepki verdi. XRP fiyatı haberin ardından %0,50’den fazla artış gösterdi. Bu arada altcoin işlem hacmi de artış kaydetti ve fiyat yukarı yönlü ivme kazandı.

Bununla birlikte XRP fiyatı şu anda son 24 saatte %1,25 düşüşle 0,51 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,515 ve 0,529 dolar. Bununla birlikte, genel fiyat hareketi yatay seyrediyor. Ayrıca, işlem hacmi geçen hafta önemli ölçüde düştü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1