Bu Altcoin Kripto Dünyasında Adeta Parlıyor: İşlem Hacmi Fırladı!

Chainlink (LINK), Bitcoin’in yatay hareketini sürdürürken, iyi performans gösteren altcoin’ler arasında yer almaya devam ediyor. LINK son zamanlarda, Bitcoin’in aynı dönemdeki sıfıra yakın sapmasına kıyasla, haftalık yaklaşık %6’lık bir kazançla güçlü ve pozitif bir ivme sergiledi. On-chain veriler ise yoğun balina birikiminin fiyattaki artışın arkasındaki en büyük nedenlerden biri olduğunu gösteriyor. Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere altcoin’in günlük işlem hacminde %787’lik bir artış kaydedildi.

Santiment’in verilerine göre, Chainlink 26 Temmuz 2023’te büyük işlem hacimleri sayesinde “altcoin dünyasında önüne geçti”. Bir önceki günkü 211 milyon dolarlık işlem hacmiyle karşılaştırıldığında, LINK 26 Temmuz’da 344 milyon dolarlık hacimle %100’den fazla bir sıçrama yaşadı.

Altcoin fiyatı, yoğun balina birikimi ile artış kaydediyor. LINK, 2023’te şimdiye kadar 1 milyon doların üzerinde değerle en yüksek işlem miktarını kaydetti. Ayrıca, 100.000 ila 10 milyon $LINK tutan kripto adresleri, coinleri hızlı bir şekilde biriktirmeye devam ediyor.

Teknik analizlere göre altcoin’in 7,7 $ seviyesindeki son direncin kırılması, 9 dolarlık yeni direnç seviyesini ön plana çıkıyor.

Blok zinciri geliştirme süreci açısından Chainlink Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolü (CCIP) geçtiğimiz günlerde Avalanche, Ethereum, Optimism ve Polygon ana ağlarında resmen başlatıldı. CCIP, merkezi olmayan blok zincirleri arası mesajlaşma, veri ve token hareketleri için açık kaynaklı küresel bir standart olarak tanıtıldı.


source site-7