Bu Altcoin İçin Ufukta Daha Fazla Düşüş Var!

Bir kripto analisti, Cardano’nun 2023 fiyat hareketlerini 2019 ile karşılaştıran bir grafiği inceliyor. Bundan elde ettiği verilere göre analist, ADA’nın şu anda 2019’daki fiyat hareketlerini kopyaladığını iddia ediyor. Bu yüzden altcoin için daha fazla düşüş bekliyor.

Bu altcoin sert düşüşler kaydedebilir!

Yakın zamanda açıklanan bir grafikten elde edilen veriler, Cardano’nun (ADA) bu yılın sonundan önce daha sert düşüşler kaydedebileceğini gösteriyor. Grafik, altcoin projesinin 2019 fiyat hareketleri ile bu yılki hareketleri arasındaki benzerlikleri tanımlıyor. Kripto kaynağı Into the Cryptoverse’in (ITC) kurucusu ve CEO’su Benjamin Cowen, konuya ilişkin en son bilgileri paylaşıyor. ADA’nın 2019 ve 2023 yıllarındaki yatırım getirisini (ROI) karşılaştıran bir ITC grafiğinden verileri aktarıyor.

Her iki yılda da tutarsızlıklar var!

Grafik, 2019’da olduğu gibi, ADA’nın bu yıl da Ocak ayının ilk haftalarında kademeli bir fiyat artışına tanık olmaya başladığını gösteriyor. Ancak veriler, Ocak ayının ilerleyen dönemlerinde varlığın fiyat hareketlerinde bir farklılık olduğunu doğruluyor. Altcoin, Ocak 2019’un son haftalarına girerken hafif düşüşlerle konsolide olmaya başlarken, varlığın bu yılki fiyat hareketleri Ocak ayında %58’lik etkileyici bir artışla sonuçlandı.

Genel olarak ADA, 2019 ve 2023’ün ilk yarılarında fiyat hareketleri arasında eşitsizlikler gözlemledi. Cardano’nun 2019’da etkileyici bir artışa tanık olduğu çoğu durumda, bu yıl tam tersi yönde ilerledi. Bu model altcoin için ilk yarı boyunca tutarlıydı. Özellikle, her iki yıldaki genel fiyat eğilimi, ADA’nın 2019 ve 2023’ün ilk yarılarında iyi performans sergilediğini gösteriyor.

Altcoin şimdi 2019 hareketlerini yansıtıyor

Her iki yıl arasındaki benzerlikler ikinci yarıda daha belirgin hale gelmeye başlıyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzre, Mayıs 2023’ten bu yana ADA tutarlı düşüşler kaydetti. Böylece, yılbaşından bugüne yatırım getirisinin azalmasına yol açtı. Bu eğilimin 2019’da da baskın olduğunu söylemek mümkün. Özellikle Cardano, Haziran’dan Ağustos 2019’a kadar %60,11 oranında değer kaybetti. Bu nedenle o yılın başlarında elde ettiği kazançların çoğunu geri verdi. Benzer şekilde, altcoin bu yılın Haziran ayından bu yana %31 oranında düştü. Genel olarak bir düşüş trendi ile karşı karşıya olsa da, ADA bu yıl daha fazla direnç gösterdi.

Esnekliğe rağmen, ITC grafiği 2019’da da aynı düşüş eğilimini ortaya koyuyor. Cardano 2019 hareketlerini yansıtmaya devam ederse, fiyatını hızla düşmesi mümkün. İlginç bir şekilde, ADA 2019’un ikinci yarısında %88,53 gibi cesaret kırıcı bir oranda düştü. Şimdiye kadar, bu yılın 2. çeyreğinde %31 değer kaybetti. Ancak, grafik daha fazla düşüş öngörüyor. Bununla birlikte, modelde bir değişiklik olasılığı da var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1