Bu Altcoin İçin Rug Pull İddiası: Fiyatı Çakıldı!

Kripto para piyasasında dolandırıcılık olayları hiç de nadir değil. Son bir gelişmede bir Türk kripto influencerı bir altcoin projesinin kepenkleri kapatıp gittiğini iddia ediyor. Bu arada bahse konu projenin token fiyatı sert düşüş gördü.

ElvishMagic için dolandırıcılık iddiası, altcoin fiyatı çöktü!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto evreninde hack’ler, dolandırıcılıklar ve sahtekarlıklar sık sık yaşanıyor. JrKripto takma adlı bir Türk kripto influencerı, ElvishMagic’de (EMP) bir dolandırıcılık olayının gerçekleştiğini iddia ediyor. JrKripto, EMAGIC projesinde yatırımcıların hiç birinin varlıklarına ulaşamadığını belirtiyor. Bu nedenle, altcoin proje ekibinin projede kepenkleri indirip gittiğini ileri sürüyor. Buna ilaveten JrKripto, ElvishMagic’in reklamını yapan bir kişiden bahsediyor ve onun hala reklam yapmaya devam ettiğini söylüyor.

Bu arada, ilgin bir şekilde altcoin fiyatı sert düşüşünü sürdürüyor. Basın zamanında EMP fiyatı 0,000565 dolar seviyesinde. Ayrıca, tokenin 24 saatlik işlem hacmi 13.196,50 dolar gibi oldukça düşük bir tutarda. Burada önemli olan nokta ise son 24 saatte ElvishMagic fiyatının 27,59% düşmesi. Mevcut durumda EMP’nin CoinMarketCap sıralaması 1.546.

EMP günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

ElvishMagic ekibi bir güncelleme duyurusu yaptı

Bununla birlikte ElvishMagic ekibi dün bir güncelleme duyurusu paylaştı. Buna göre ekip, “ElvishMagic V2 Güncellemesi: Büyülü Bir Dönüşüm Ortaya Çıktı” diyerek ayrıntılarını verdiği açıklamaya şu şekilde giriş yaptı:

Sevgili EMAGIC Topluluğu, EMAGIC 2.0’a doğru yol alırken kendinizi çığır açan bir dönüşüme hazırlayın! Bizi bu yeni sihir ve yenilik çağına götürecek stratejik adımları açıklamaktan heyecan duyuyoruz.

Altcoin projesinin ekibi duyurularında şu şekilde bir güncelleme olacağını açıkladı:

1. Ticaret Duraklaması: Bir Beklenti Anı (5 Eylül, TSİ:12)

Eski EMP tokenimizin alım satımını geçici olarak durdurduğumuz için şapkalarınızı sıkı tutun. Bu kısa ara, sorunsuz bir geçiş sağlamak ve varlıklarınızın bütünlüğünü korumak için gerekli. İçiniz rahat olsun. Bu duraklama EMAGIC 2.0’ın büyük tanıtımı için gerekli bir başlangıç.

2. DApp Entegrasyonu: Deneyiminizi Yükseltmek

DApp’larımız web sitemizin ayrılmaz bir parçası haline gelmek üzere ve kullanıcı deneyiminizi yeni boyutlara taşıyacak. Bu entegrasyon, EMAGIC 2.0’ın sunduğu tüm inanılmaz özelliklere ve işlevlere parmaklarınızın ucunda daha kolay erişebileceğiniz anlamına geliyor.

3. Token Geçişi: Altcoin Projesi Geçiş İçin Zaman Çizelgesi

4. LP Boşaltımı: (7-11 Eylül, TSİ: 17.00)

5. Yeni bir CA’ya LP Transferi: (12 Eylül, TSİ: 16.00)

6. Yeni CA’da Ticaret Devam Ediyor: (12 Eylül, TSİ: 17.00)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2