Bu Altcoin Coinbase’de DOGE, XRP ve MATIC’in Önüne Geçti!

Kripto para borsası FTX’in iflası sonrasında büyük bir darbe alan Solana (SOL) SEC’in menkul kıymet olarak nitelendirmesinden sonra da düşüş yaşadı.

SEC‘in menkul kıymet nitelemesinden sonra bazı borsalar da SOL desteğini sonlandırdı.

Ancak SOL toparlanmaya başladı ve en likit altcoinlerden biri haline geldi.

Kaiko‘nun paylaştığı veriye göre Solana ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase‘de en likit altcoinlerden biri haline geldi.

Kaiko bu verilerin, SOL’da son bir haftada yaşanan %5’lik bir düşüşe rağmen, SOL’un sağlam temelleri olduğunu ve fiyat performansı açısından gelecek vaat ettiğini gösterdiğini söyledi.

“Solana Coinbase’deki en likit altcoinlerden biri haline geldi.”

Likidite bir varlığın piyasa fiyatını etkilemeden nakde çevrilmesini yani büyük miktardaki satımların piyasa fiyatını etkilememesini ifade ediyor.

Coinbase’deki en likit altcoinlerden biri olması yani önemli fiyat dalgalanmalarına neden olmadan kolayca alınıp satılabilmesi SOL’u yatırımcılar için cazip bir yatırım seçeneği haline getiriyor.

Bu noktada SOL 3 milyon doların üzerinde likiditesi ile 2 milyon doların biraz üzerinde olan Dogecoin’i (DOGE) ve 1 milyon doların biraz üzerinde likiditeye sahip olan olan XRP ve Polygon’u (MATIC) geride bıraktı.

SOL yazım esnasında 23,08 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5