Bu Altcoin Burn Programını Duyurdu: Fırladı!

Injective’in tokenomikleri için muazzam bir yükseltme duyurdu. Tüm dApp’lerin artık INJ burn açık artırmalarına katkı sağlaması mümkün. Duyurunun ardından altcoin fiyatı diplerden yükselişe geçti.

Burn programı duyurusu altcoin fiyatında toparlanmayı tetikledi

En hızlı L1 Blockchain olduğunu iddia eden Injective, en büyük tokenomics yükseltmesinin yayınlandığını duyurdu. Yükseltme, INJ Burn 2.0 olarak adlandırılıyor. Bu yükseltme, altcoin projesi üzerindeki herhangi bir dApp’in açık artırmalara katkıda bulunmasını sağlayacak. Böylece, token yakma mekanizmasının faydalarını daha geniş bir protokol yelpazesine yayacak. Konuya ilişkin olarak Injective, X hesabı üzerinde şu duyuruyu yaptı:

Injective bugün, haftalık yakılan INJ miktarını önemli ölçüde artırabilecek en büyük tokenomik yükseltmesini yayınlıyor. Artık Injective üzerine inşa edilen tüm dApp’ler, ne kadar yakabileceklerine dair bir sınırlama olmaksızın INJ yakma açık artırmasına katkıda bulunabilir.

Kriptokoin.com olarak belirttiğimiz üzere, bahse konu duyurunun ardından altcoin fiyatı yükselişe geçti. INJ, kırmızı bölgede 7,022 dolar seviyesinde işlem görürken %4’ün üzerinde toparlanma ile 7,4 dolara kadar yükseldi. Ancak, daha sonra kazançlarından bir kısmını geri verdi. INJ, basın zamanında, günlük bazda yaklaşık %2 kayıpla 7,21 dolardan el değiştiriyor.

INJ 4 saatlik fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Program altcoin için ne anlama geliyor?

Tüm protokoller, açık artırmaya katkıda bulunmak istedikleri miktarı tahsis etme seçeneğine sahip. Hatta topladıkları ücretlerin %100’üne kadarını açık artırma sepetine tahsis etme imkanları var. Bu hamle, INJ tarafından desteklenen daha sağlam bir on-chain ekonomi yaratmayı amaçlıyor. Çünkü yanık açık artırmaları artık hızla büyüyen Injective ekosistemindeki tüm dApp’lerden değer elde edebiliyor.

Daha önce Token Yakma Açık Artırması, Injective üzerine kurulu borsa dApp’lerinde toplanan tüm ücretlerin %60’ını açık artırmaya çıkarıyor ve ardından açık artırma sepeti için ödeme yapmak üzere kullanılan tokenleri yakıyordu. Haftalık yakma etkinliği sırasında, her borsa dApp’ı işlem ücretlerinin %60’ını bir açık artırma sepetine yönlendirerek topluluk üyelerine teklifleri aracılığıyla o haftanın tüm kazançları için rekabet etme fırsatı sundu.

Altcoin

Injective, şimdiye kadar 5,7 milyondan fazla INJ yaktı

Açık artırma sepeti için yapılan ödemeler, açık artırma sona erdiğinde derhal yakıldı. Böylece, altcoin projesi genel token arzını azalttı. Başlangıcından bu yana Injective, bu açık artırma modeliyle 5,7 milyondan fazla INJ sonsuza dek yaktı. Bu muazzam yükseltme, bir bütün olarak Injective topluluğu için önemli bir umut vaat ediyor.

Altcoin projesi, daha geniş bir kullanım yelpazesinin geri al ve yak mekanizmasına entegre edilmesini sağlayarak, yerel INJ tokenı için yeni bir fayda düzeyinin kilidini açıyor. Çeşitli dApp’lerin artan katılımı, açık artırma için mevcut potansiyel ödülleri artırıyor. Ayrıca, daha büyük miktarlarda INJ tokeninin yakılmasına olanak sağlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1