Bu Altcoin Balinası Ne Yaparsa Tersi Çıkıyor: İşte Yeni Pozisyonu

Balina izleyicisi Lookonchain, son zamanlarda 5 milyon dolar kaybeden bir altcoin balinasının cüzdanını aydınlattı. Bu balina her long pozisyon aldığında fiyatlar keskince düşüyor. Dev yatırımcı şimdi yeni bir long pozisyon için hazırlık yapıyor.

Bu balina ters indikatör: Yeni altcoin hedefi belli oldu

Lookonchain’in yeni bir raporuna göre, derin cepli bir altcoin balinası piyasadaki son hareketlerin hepsini ıskaladı. 5.1 milyon dolar zarar eden trader, son iki hafta içinde meydana gelen tüm piyasa çöküşlerinin öncesinde long pozisyon açtı. Bu pozisyonlar Ethereum üzerindeydi ve şimdi yeni long işlem için hazırlık yapıyor.

Lookonchain, söz konusu balinanın şu anda tekrar Ethereum üzerinde long pozisyon aldığını bildirdi. Kripto piyasası, 29 Ağustos’un Grayscale zaferinin ardından %5 civarında önemli kazanımlar gördü. Fiyatlar yeni yükseklerden düşüşe geçerken, balina 1.717 dolardan yine long ETH pozisyonu alıyor.

Balina bu sefer başarılı olacak mı?

Ethereum fiyatı son kazanımların ardından bir miktar düzeltme yaşadı ve şu anda 1.715 dolar bölgesine işlem görüyor. Lider altcoin, geçen hafta genel kripto piyasasına paralel olarak düşük momentum ve düşük volatilite belirtileri gösterdi. Ancak son 24 saat volatilitenin boğalar lehine döndüğünü gösteriyor.

ETH’nin aşırı satış bölgesine dalmasının ardından yükseliş sonucu daha muhtemel olabilir. Ancak enflasyona bağlı FUD nedeniyle piyasa belirsizlikler kalabalığıyla kaplandı. Bu nedenle piyasa güvenini ve dolayısıyla yükseliş sonucunun olasılığını güçlendirmek için bir katalizör gerekliydi.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız Grayscale galibiyetinin piyasada yeni keşfedilen güveni, Ethereum dahil en büyük altcoin projelerine yönelik talebi canlandırdı. X merkezli analist Ali’ye göre, yargı kararının ardından açık faizde büyük bir artış meydana geldi.

Diğer altcoin balinaları short fırsatları arıyor

Glassnode, short pozisyonlu ETH vadeli işlem sözleşmelerinin o zamanlar Ethereum’da yeni bir aylık en yüksek seviyeye yükseldiğini ortaya çıkardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1