Bu Altcoin Ayılara Meydan Okuyor: Ortaklıklar Etkisini Gösterdi!

Astar (ASTR) fiyatı bugün %10’un üzerinde yükselerek durgun piyasa koşullarına baş kaldırdı. Altcoin fiyatının yükseliş hamlesi, son zamanlarda imza attığı üst düzey ortaklıkların ardından geliyor.

ASTR fiyatı piyasa genelinden bağımsız çift haneli yükseliyor

Piyasa değerine göre ilk 100 arasına girmeye hazırlanan Astar (ASTR), bugün altcoin yatırımcının yüzünü güldürdü. Fiyatı günün erken saatlerinden bu yana yükseliyor. Altcoin projesi, fiyat artışıyla birlikte ekosistem büyümesinde de sıçrama gördü. Söz konusu ivme, son zamanlarda imza attığı üst düzey ortaklıklarla bağlantılıydı…

İşte altcoin fiyatını harekete geçiren ortaklıklar

ASTR fiyatının yükselişi, protokolün ekosistemde önemli gelişmeler kaydetmesi nedeniyle güçlü temellere sahip. Özellikle Sony ile imzalanan ortaklık ve parachain’in launchpad programına artan katılım, olumlu sonuçlar doğuruyor. Kriptokoin.com olarak Şubat tarihli Sony ortaklığının ayrıntılarına bu yazıda yer verdik.

Astar, Polkadot’un parachain ağları arasında öne çıkan ve sağlam işbirlikleriyle zenginleştirilmiş inovatif bir ağdır. Özellikle, kendi protokolünde NFT’ler başlatan Japon demiryolu işletmecisi ile yapılan işbirliğiyle öne çıkıyor. Altcoin projesi, hem bireysel hem de platformda geliştirme yapmak isteyen işletmeleri çekmek ve desteklemek için aktif bir şekilde çaba sarf ediyor.

İkinci katalizör: Astar 2.0

Astar ağının gelecekteki büyümesi, yakın zamanda duyurulan Astar 2.0 vizyonunun bir sonraki aşamasına bağlı olacak.

Bu vizyonun açıklandığı zamanda belirtildiği gibi, protokol büyük bir organizasyonel değişiklik ve kapsamlı bir yeniden tasarım süreciyle, yükselen Web3.0 ekosisteminden en iyi şekilde yararlanmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yılki fiyat performansı ve teknolojik gelişmeler, Astar ağının ilerlemelerini doğru bir şekilde yansıttı. Şu anki yükseliş trendi ile birlikte, altcoin orta ve uzun vadede 0,07 dolar seviyesindeki direnç noktasını tekrar test etmeye hazırlanıyor.

Altcoin projesi kurumsal yatırımcılarında ilgi odağı

2021’de Polkadot parachain slot açık artırmalarından birini kazanan Astar, 17 Ocak 2022’de mainnet çıkışını gerçekleştirdi. Altcoin projesi kısa süre sonra, Polychain liderliğinde 22 milyon dolarlık bir stratejik bağış toplama etkinliği duyurdu. Diğer yatırımcılar arasında Alameda Research, Crypto.com Capital ve Polkadot kurucusu Gavin Wood vardı.

Yatırım akışının ardından Astar, bu yılın başlarında toplam kilitli değerde [TVL] 400 milyon dolara ulaştı.

Astar Network, günümüzün en çok yönlü Polkadot parachain’lerinden biri olmaya devam ediyor. Multi-chain bir protokol olarak Astar Network, halihazırda çoğu üzerinde tanımlanmış Web3.0 ürünleri oluşturmaya başlayan kurum ve markaların ilgisini çekmeye çalışıyor. Bu yıl kaydedilen dönüm noktası niteliğindeki ürünlerden biri, bu yılın başlarında test ağında yayına giren Çapraz Sanal Makinedir (XVM).

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1