Bu Altcoin 2 Haftada 310x Yaptı! Sebebi Ne?

Mesajlaşma platformlarında kripto işlemlerine olanak sağlayan projeler, son bir haftada önemli kazanımlar elde etti. 310x yapan altcoin fiyatlarının yanı sıra, devasa bir topluluk inşa ettiler.

Telegram üzerinde airdrop ve ticaret fırsatı sunan projeler sessizce yükseliyor

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Telegram Bot tokenleri, UNIBOT’un ilk başarısının ardından kayda değer bir büyüme yaşadı. Ancak, yeni altcoin’ler, son zamanlarda UNIBOT’tan daha iyi performans gösteriyor. Bu esnada altcoin piyasasının geneli yatay hareketleri sürdürüyor.

Telegram Bot tokenleri, esas olarak, kullanıcıların doğrudan Telegram ve Discord gibi platformlardan eylemler gerçekleştirmesine izin veren projeler için kripto para birimidir. Bu işlemler, diğer özelliklerin yanı sıra satın alma, satış ve fiyat güncellemelerini içerir. Çoğu durumda, ek özelliklere erişmek için kullanılırlar. Aynı zamanda, bu projelerden gelir payı elde etmek için staking birimi görevi alırlar.

UNIBOT, Telegram odaklı altcoin projelerine öncülük ediyor

UNIBOT, kullanıcıların merkezi olmayan cüzdanlarını Telegram’a bağlamalarına olanak tanır. Kullanıcılar daha sonra merkezi olmayan borsalarda yeni altcoin listelerini görüntüleyebilirler. Ayrıca limit emirleri ayarlayabilirler ve özel işlemler gerçekleştirebilirler.

Telegram üzerinden işlem yapma özelliği, kripto yatırımcıları arasında yoğun ilgi görüyor. Merkezi kripto borsası FTX’in çöküşünün ardından, bunun nedenini görmek açık.

Bu 2 Telegram odaklı yeni altcoin, üç haneli ralli kaydetti

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Telegram, 13 Temmuz’da 3 altcoin ile ödeme işlemlerini başlattı. Endüstri çapına yayılan bu ilginin ardından, UNIBOT gibi projeler nihayet ortaya çıkmaya başladı. CoinGecko gibi bazı veri toplayıcıları, bir Telegram Bot Token’i bölümü bile eklediler.

Son iki hafta boyunca en çok kazananlardan bazıları şu şekilde…

MEVFree (MEVFREE), durgun piyasa koşulları ortasında ATH yaptı

MEVFree ilk olarak Şubat ayının sonuna doğru çıkış yaptı. Ancak, Temmuz ayının sonuna kadar hız kazanmadı. Altcoin daha sonra son iki hafta içinde yaklaşık %200 değer kazandı. En önemlisi, Mayıs ayının ATH seviyesi olan 0,003 doları aştı.

10 Ağustos itibariyle yeni ATH seviyesini 0,42 dolar olarak belirledi. Tam olarak üç ay önceki zirvesinden bu yana kazançlar şu anda %13,298 seviyesinde bulunuyor.

Proje kendisini “yatırımcılarını koruyan ve karanlık ormandaki her bir ticarette maksimum değeri elde etmelerine izin veren bir takım araçlar” olarak tanımlıyor. MEVFree’nin piyasa değeri 22,2 milyon dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 500.000 dolar.

Wagie Bot (WAGIEBOT), düzeltmeye rağmen altcoin yatırımcını karda tutuyor

WAGIEBOT, son birkaç hafta içinde başarıya ulaşan bir diğer popüler Telegram odaklı altcoin projesiydi. Altcoin, bu kategorideki çoğu projeye benzer özellikler sunmayı hedefliyor. Bunlar, diğer kripto fiyatlarının izlenmesini, ticaretini ve pozisyon fırsatlarını içerir.

10 Temmuz’da merkezi olmayan borsalarda çıkış yapan WAGIEBOT, sonraki iki hafta içinde %31.000’lik inanılmaz bir fiyat artışı gördü. Bu esnada, yeni ATH seviyesi 1,74 doları kaydetti.

Ancak, fiyatı o zamandan beri önemli soğuma dönemi gördü. Altcoin şu anda 0,30 dolar seviyesinde işlem görüyor. ATH seviyesinden bu yana %82’lik düşüş gösteriyor. Ancak erken yatırımcılar şu anda bile lansman gününden bu yana hala %5.500’ün üzerinde karda

LootBot, airdrop farming ile altcoin yatırımcılarının ilgisini topluyor

Yeni piyasaya sürülen LootBot (LOOT), DEX ticareti için 15 Temmuz’da çıkış yaptı. Altcoin projesi, kullanıcıların airdrop işlemlerini otomatikleştirmesine izin vermeye odaklanıyor. Proje, web sitesinde Sybil tespitini engellerken kullanıcılar için airdrop’ları otomatikleştirip takip edebileceğini belirtiyor.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu altcoin projesi de son haftalarda ralli yapıyordu. LOOT, 0,03 dolar çıkış fiyatının ardından yalnızca beş gün sonra 20 Temmuz’da 1,30 dolar ile ATH yaptı. İlk yatırımcılar için etkileyici %3.800’lük kazanç sağladı.

WAGIEBOT gibi, fiyat o zamandan beri fiyatın %65 düştüğü bir soğuma dönemi gördü. Fiyat düşüşüne rağmen, erken yatırımcılar hala %1.000’in üzerinde karda. Şu anda, altcoin yalnızca bugün %40’ın üzerinde değer kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2