Bu 7 Altcoin Projesinden Sıcak Gelişmeler Var: Ortaklık Kuruldu!

Valkyrie Investments, bugün Bitcoin ETF başvurusuna Ethereum’u da dahil ederek kurumsal rekabeti tekrar ateşledi. Bu 7 altcoin ise yeni ortaklık ve entegrasyonlarını duyurdu.

WAX ve WOO Network, yeni altcoin entegrasyonları duyurdu

ReadON, Loki testnet’i başlattı ve yeni bir token tanıttı

Merkezi olmayan içerik dağıtım platformu ReadON, Loki testnet’in resmi lansmanını duyurdu. Loki testnet, hizmet olarak dApp içeriği (CaaS) çözümleri sağlamayı amaçlıyor. Aynı zamanda içeriğin sunulma ve yönetilme şeklini tamamen değiştirecek.

Yükseltme ile kullanıcılar, uygulamadaki PICK etkinliklerine katılmak için gas token READ kullanılabilecekler. READ, testnet ile birlikte yayınlanan yeni kripto para birimi. Ayrıca ReadON, kullanıcıların SBT seviyesine göre farklı miktarlarda READ airdrop yapacağını da duyurdu. Böylece, kullanıcılar içerik yönetimine ve zkEVM etkileşimine sıfır maliyetle katılabilecekler.

WOO Network, Fantom köprüsünü başlattı

WOO Network ekibi bugün sosyal medyadan tüm WOO tokenleri sattığını duyurdu. Şimdi, Fantom’daki WOO yatırımcılarına tokenlerini WOO X’e köprülemek için resmi bir yöntem sağlayacak. Bu köprü 1:1 oranında takasalara izin veriyor.

On-chain araştırmacısı Lookonchain, dün şüpheli Multichain adreslerinin WOO Network üzerinden LINK, CRV, WOO ve YFI sattığını bildirdi. Şüpheli adres, Binance’e 338.941 LINK (yaklaşık 2.4 milyon dolar) yatırdı. 561 ETH (yaklaşık 1.03 milyon dolar) karşılığında DEX’te 149.110 LINK sattı. Adres ayrıca 966 ETH (1,78 milyon dolar) karşılığında 9,67 milyon WOO (1,8 milyon dolar) sattı. Bu işlem WOO fiyatının yaklaşık %8 düşmesine neden oldu.

HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN) ATH yaptı

Bitget piyasa verilerine göre, yeni bir meme token olan HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN), bugün 0,128 dolar ile ATH seviyesini tazeledi. BITCOIN şu anda 24 saatlik çift haneli rallinin ardından 0.0…02441 dolardan işlem görüyor.

OKX Web3 Wallet, WAX için destek ekliyor

OKX Web3 Wallet artık resmi olarak WAX Blockchain’e bağlandı. Kullanıcılar artık manuel yapılandırma olmadan tek bir tıklamayla WAX ağına geçebilecekler. Ayrıca, OKX Web3 Wallet aracılığıyla WAX ekolojik varlıklarının al/sat işlemlerine aktif hale geldi.

WAX Blockchain’in şu anda mevcut toplam kullanıcı sayısı 14 milyondan fazla.

JPEG’d, bilgisayar korsanının geri ödemesinin alındığını doğruladı

NFT ödünç verme sözleşmesi JPEG, yakın tarihli hack olayının ardından bilgisayar korsanının geri ödeme yaptığını duyurdu. Bunun 610.6 WETH’si hacker’a geri ödenecek.

Global X, SEC’e spot Bitcoin ETF için başvurusu yaptı

Endeks fonu devi Global X, kısa süre önce spot Bitcoin ETF ürünlerini listelemek için SEC’e başvuru yaptı. Ayrıca Düzenleyici Onay almak için Coinbase’i izleme paylaşım anlaşması ortağı olarak belirledi.

Bu arada, Valkyrie Investments, Bitcoin ETF başvurusunu ETH’yi de içerecek şekilde güncelledi. Şirket, yenilenen ETF’in 3 Ekim 2023 tarihinde hem Bitcoin hem de Ethereum’a odaklanacak şekilde planlandığını belirtti.

Alphabet, Robinhood’daki hissesini yaklaşık %90 oranında azalttı

Güncel raporlara göre, Google’ın ana şirketi Alphabet, Robinhood’daki hissesini yaklaşık %90 oranında azalttı. Alphabet, Eylül 2021’den Haziran 2022’ye kadar dört turda Blockchain şirketlerine toplam 1,56 milyar dolar yatırım yapmıştı. Bu yatırımlarla, sektöre fon akıtan en büyük şirketlerden biri haline geldi.

Cardano, geliştirme etkinliğinde Ethereum’u geride bıraktı

On-chain analisti Ali Martinez, Cardano (ADA) ekibinin Ethereum ekibinden önemli ölçüde daha fazla geliştirme etkinliği yayınladığını bildirdi. Gönderiye göre Cardano’nun Github deposu, Ethereum’un 3 katı geliştirme faaliyetine sahip.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, günün öne çıkan diğer gelişmeleri arasında ABD ve Çin’deki borsa soruşturmaları yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1