Bu 7 Altcoin Haftaya Kilit Açacak: Düşüşü Tetikleyebilir!

Piyasadaki düşüş eğilimi çoğu kripto paranın fiyatlarının yükselmesini engelledi. Piyasa bir “korku” aşamasında. Çoğu kişi önümüzdeki günlerde trendde bir değişiklik bekliyor. Ancak önümüzdeki hafta gerçekleşecek un-lock olayları dikkate alındığında 7 altcoin için durum daha kötü olabilir. Analist Dipayan Mitra, özellikle Aptos’a dikkatleri çekiyor.

Önümüzdeki hafta 7 altcoin tokenlerin kilitlerini açacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, yatırımcılar ve traderlar un-lock etkinliklerine özel bir ilgi gösteriyorlar. Çünkü, tokenlerin kilidinin açılması arz dinamiklerinde değişiklik yaratıyor. Dolayısıyla bu da ilgili altcoin fiyatı üzerinde düşüş yönlü baskı yapıyor. Önümüzdeki hafta Moonbeam (GLMR), Aptos (APT), Sweat Economy (SWEAT), Lido DAO (LDO), Euler (EUL), Flow (FLOW) ve ApeCoin (APE) olmak üzere 7 altcoin projesi token kilitlerini açacak.

Yeni haftaya Moonbeam’in (GLMR) un-lock etkinliğiyle başlayacağız. Moonbeam, yaklaşık 1.77 milyon dolar değerindeki 9.68 milyon GLMR’u serbest bırakacak. Bu miktar toplam arzın %1,34’üne tekabül ediyor. Salı günü oldukça önemli bir un-lock etkinliği var: Aptos (APT). Aptos, toplam arzın yaklaşık %2’sine eşdeğer 4.54 milyon tokeni piyasaya sürecek. Aynı gün Sweat Economy (SWEAT) ve Lido DAO (LDO) da kilit açacak. Sweat Economy, toplam arzın %2.92’sine eşdeğer 227.15 milyon tokeni serbest bırakacak. Lido ise ciddi bir tuta olmayan 1.5 milyon LDO’yu piyasaya sürecek.

Çarşamba günü Euler (EUL) ve Cuma günü Flow (FLOW) düşük miktarda tokenin kilidini açacak. Son olarak popüler metaverse altcoin projesi ApeCoin (APE) Cumartesi günü, yüklü miiktarda tokeni serbest bırakacak. ApeCoin, toplam arzın %11’ine isabet eden 40.6 milyon APE’nin kilidini açacak.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Aptos fiyat düşüşü devam edebilir

APT’nin 12 Eylül’deki un-lock etkinliği yaklaştıkça fiyat düşüşü eğiliminin devam etmesi mümkün. Dolaşımdaki arzın artması genellikle talepte bir düşüşe neden olur. Bu da bir varlığın fiyatını daha da aşağı çeker. Token Unlocks’a göre, kilit açma işlemi 25 milyon doların üzerinde değere sahip 4,54 milyon APT enjekte edecek. Basın zamanında APT’nin piyasada dolaşan 229.653.024 tokeni var. Bugüne kadar, token’ın toplam arzının %82’si kilitli kaldı.

Kaynak: Token Unlocks

Aptos için daha fazla sorun kapıda

Yaklaşan token kilidinin yanı sıra, Blockchain’in on-chain performansına yapılan bir kontrol de birkaç kırmızı bayrak ortaya çıkarıyor. Örneğin, APT etrafındaki olumsuz duyarlılık geçen hafta birkaç kez yükseldi. Bir haftalık altcoin fiyat oynaklığı da düştü. Endişelenmek için bir başka neden de Aptos’un fiyatı düşerken yükselen Açık Faiz oranıydı. Metrikteki bir artış, tipik olarak devam eden fiyat trendinin devam etmesine yol açarak düşüş olasılığını artırır.

Kaynak: Santiment

Trendin devam etme olasılığı APT’nin piyasa göstergeleri tarafından daha da kanıtlandı. Göreceli Güç Endeksi (RSI) son birkaç gün boyunca yatay bir seyir izledi. Ayrıca, Para Akışı Endeksi (MFI) ve Bakiye Hacim (OBV) de benzer bir eğilim izledi. Bununla birlikte, fiyattaki düşüşe rağmen MACD’nin 6 Eylül itibarıyla yükseliş eğilimi göstermesi nedeniyle alıcıların lehine kaldığını belirtmek yerinde olacaktır.

Kaynak: TradingView

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Yazının devamı için Bu 7 Altcoin Haftaya Kilit Açacak: Düşüşü Tetikleyebilir!


source site-1