Bu 5 Altcoin Yıldırım Hızında Artabilir!

Kripto analisti David, WELL ve VET için güçlü yükseliş bekliyor. Analist Godfrey Benjamin, LINK’in boğa piyasası için pozisyon aldığını belirtiyor. Kripto analist Ali Martinez, lider altcoin rakibi Cardano’nun patlayıcı bir boğa rallisi için hazırlandığını söylüyor. Crypto Insight takma adlı analist ise XRP için tarihsel bir modelden bahsediyor.

Bu altcoin keskin bir şekilde artabilir

Moonwell, Ağustos 2022’den bu yana 0.003 dolar ile 0.019 dolar arasında bir aralıkta işlem gördü. Bu süre zarfında, WELL fiyatı bu aralığın destek seviyesinden iki kez sıçradı. En son sıçrama 17 Temmuz 2023’te gerçekleşti ve mevcut toparlanmaya yol açtı. Bu artış aynı zamanda çift dip formasyonunun oluşumunu da teyit etti. Bu, genellikle yukarı yönlü bir trend dönüşüne yol açan bir yükseliş formasyonudur.

Bu arada, haftalık RSI göstergesi önemli bir yükseliş sapması oluşturdu. Ayrıca, RSI 50’nin üzerine çıkarak formasyona daha fazla önem kattı. Bu nedenle, WELL’in fiyatının 0,019 dolar aralığındaki direnç alanına doğru yükselmeye devam etmesi muhtemel. Bu da mevcut fiyattan %120’nin üzerinde bir artışa işaret ediyor. Bu seviyenin aşılması, altcoin fiyatını son düşüş hareketinin 1,618 Fibonacci uzantısı tarafından oluşturulan 0,029 dolarlık bir sonraki dirence doğru hızla itecektir.

WELL haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En olası senaryo, WELL fiyatının yakın gelecekte hızlı bir artış yaşayacağını gösteriyor. En yakın hedef 0,0135 dolar. Daha yüksek hedefler ise 0,019 dolar ve 0,029 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin fiyatı 0,0075 dolarlık destek bölgesinin altına düşerse ve kapanırsa yükseliş eğilimi ertelenebilir. Bu durumda WELL’in 0,0057 dolara düşmesi mümkün.

VeChain (VET) yükselmek üzere konumlandı

VET fiyatı, 20 Şubat 2023’te 0,033 dolarlık uzun vadeli yatay direnç alanı tarafından reddedildikten sonra geriledi. Bu hareket, fiyatın 0,015 dolarlık önemli destek seviyesinin altına düşmesine neden oldu. Böylece, düşüş trendinin devam ettiğini gösterdi. Bununla birlikte, bir sonraki destek seviyesine 0,01 dolara keskin bir şekilde düşmek yerine, altcoin fiyatı yalnızca 0,013 dolarlık düşük bir seviyeye dokundu. Ayrıca, sonraki iki hafta içinde 0,015 dolarlık destek seviyesini geri kazandı.

Bu, önceki kırılmanın bir sapma olduğunu ve güçlü bir yukarı doğru hareketin takip edeceğini gösteriyor. Bu yüzden, oldukça yükseliş yönlü bir gelişme. Bu arada, haftalık RSI göstergesi, fiyat toparlanmasından önce önemli bir yükseliş ayrışması oluşturdu. Böylece, yükseliş trendinin devamını destekledi. Bu nedenle, altcoin fiyatının 0,033 dolarlık uzun vadeli direnç seviyesine doğru yükselmeye devam etmesi muhtemel. Bu da mevcut fiyattan %80’in üzerinde bir artış göstermesi anlamına geliyor.

VET haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En olası beklenti, VET fiyatının yakın gelecekte daha da yükseleceğini gösteriyor. En yakın hedef 0,021 dolar. Ayrıca, potansiyel olarak daha da yüksek olan 0,033 dolarda da bir hedef var. Ancak, altcoin fiyatı 0,0175 dolarlık destek seviyesinin altına düşerse ve kapanırsa yükseliş eğilimi ertelenebilir. Bu durumda VET’in 0,015 dolara kadar düşmesi mümkün.

Chainlink, kripto ekosisteminin en çok kullanılan merkezi olmayan oracle hizmet sağlayıcısı. Altcoin projesi sektörün en umut verici protokollerinden bazılarıyla tutarlı entegrasyonlar yoluyla erişimini genişletiyor. Protokolün yakın zamanda paylaştığı bir güncellemeye göre, Coinbase’in temel protokolü nihayet Chainlink’i Lendvest, DSLA, Banshees NFT projesi ve Crypto-Guilds dahil olmak üzere bir dizi başka projeyle entegre etti.

Altcoin

Bu entegrasyonlar Chainlink için oldukça önemli. Çünkü kendi yerel tokenı olan LINK’e muazzam bir talep getiriyor. Böylece yönetim kurulu genelinde büyüme için olumlu bir avantaj yaratıyor. Bu geniş entegrasyonların benzersiz bir özelliği, Chainlink oracle’ından destek alan projelerin her birinin hala operasyonlarının ilk aşamalarında olması ve büyümelerinin LINK için ek bir avantaja dönüşebilmesi. Oracle sağlayıcısının yılın başından bu yana geniş tabanlı ortaklıklarını yavaşlatmadığı bir gerçek. Bu durumu göz önüne aldığımızda, büyük ihtimalle altcoin fiyatının yukarı yönlü hareketini destekleyecek.

Analist bu altcoin için %2.900 boğa koşusu öngörüyor

Kripto analisti Ali Martinez, Cardano’nun 2018-2020 yılları arasında konsolide olduktan sonra yaptığı gibi %2.900’lük bir boğa koşusu yapma potansiyeline sahip olduğunu ileri sürüyor. Analist, altcoin fiyatının 2018 ve 2020 yılları arasında bir durgunluk dönemi gördüğünü belirtiyor. Bu dönemde ADA fiyatı 665 gün süren bir trendle 0,10 dolar ile 0,028 dolar arasında dalgalandı. Bu uzun birikim aşamasının ardından, %2.985’lik bir boğa koşusu başladı.

Şu anda ADA, 329 gündür olduğu gibi 0,46 ila 0,24 dolar aralığında sıkışmış durumda. Tarih ve fiyat hareketi herhangi bir gösterge ise, analist ADA’nın Şubat 2024 civarında bir kırılma görebileceğine inanıyor. Ancak, bu kırılmadan sonra fiyat artışının büyüklüğü açık bir soru olmaya devam ediyor.

XRP, bu patlayıcı tarihsel modeli tekrarlıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere XRP, 13 Temmuz’daki zirvesinden bu yana düşüş trendine girdi. Buna rağmen, piyasa gözlemcileri birden fazla zaman diliminde yükseliş formasyonları belirlemeye devam ediyor. Bunların sonuncusu, Bitcoin (BTC) karşısında 20 günlük ve 50 günlük SMA’ların ıslah edilmesi oldu. Analist Crypto Insight, yakın zamanda paylaştığı bir gönderide bu yükseliş gelişmesine ilk kez dikkat çekiyor. Bu bağlamda, XRP’nin tarihsel eğilimlere dayanarak önemini vurguluyor.

Özellikle, XRP/BTC grafiği Temmuz ayında 0,00002970 seviyesine yükseldi. Böylece altcoin Aralık 2022’den bu yana en yüksek noktasına ulaştı. Bu etkileyici artış, SEC davasındaki zaferin hemen ardından XRP’nin Temmuz ortasından itibaren BTC’den daha iyi performans göstermesinden kaynaklandı.

Altcoin için tarihsel trend

Geri çekilmenin ortasında XRP, BTC karşısında zayıfladı. Böylece, Temmuz ayını Bitcoin karşısında 0,00002388 seviyesinde kapattı. Bu düşüşe rağmen, son yükseliş XRP’nin aylık zaman diliminde 20 günlük SMA (0,00001852) ve 50 günlük SMA’yı (0,00002100) geri aldığını gördü. Şu anki fiyatı 0,00002152 dolar olan XRP, her iki SMA’nın da üzerinde tutunuyor. Böylece altcoin, yakın bir yükseliş momentumuna işaret ediyor.

Crypto Insight, XRP’nin 2017’den beri BTC’ye karşı bu iki SMA’yı yeniden yakalayamadığına dikkat çekiyor. Analist, XRP’nin bu başarıyı en son elde ettiğinde, ATH seviyesine yükseldiği en büyük boğa rallisiyle sonuçlandığını belirtiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2