Bu 5 Altcoin Projesini Toplayan Kazandı!

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor. Sert düşüşün ardından lider kripto para Bitcoin 26 bin doları kaybetmemek için mücadele ediyor. Altcoin projeleri de Bitcoin’den farklı değil. Bununla birlikte popüler bir Türk kripto para traderı ve analisti, biriktirmek için uygun bir zaman olduğunu düşünüyor. Bu bağlamda analist, boğa piyasasında iyi performans beklediği 5 altcoin paylaşıyor.

Boğa piyasası için sepete doldurulacak 5 altcoin!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasada tam bir katliam yaşanıyor. Makro olaylar ve düzenleyici baskının ortasında kripto piyasası yeniden sert düşüşlere sahne oluyor. Bununla birlikte bu durumu fırsat görenler de var. Türk kripto piyasasında popüler olan Paradotor takma adlı analist Enes Turan, sert düşüşlerin ardından toplamaları için takipçilerine 5 altcoin paylaştı.

Analiste göre Aptos (APT), Mina Protocol (MINA), Arbitrum (ARB), Radiant Capital (RDNT) ve Open Campus (EDU) biriktirmeye değer altcoin projeleri. Turan, bu kripto paraların boğa piyasasında çok iyi performans göstereceğini ileri sürüyor. Bu bağlamda analist, X hesabı üzerinden takipçileri için şu açıklamayı yapıyor:

APTOS, MINA, ARB, RDNT ve EDU toplamaya devam ediyorsunuz ve yılmıyorsunuz. Kaldıraçta değilsiniz. Bu maçı kaybedemezsiniz. Dibi ve tepeyi kimse bilemez. Ayı sezonun uzun sürmesinin avantajını lehinize çevirin.

Analistin tercihlerinden Aptos’un piyasa performansı

Aptos, Move adlı yeni bir akıllı sözleşme programlama dili kullanan bir Katman 1 Proof-of-Stake (PoS) Blockchain. Aptos’un vizyonu, web3’ün ana akım olarak benimsenmesini sağlamak. Ayrıca, gerçek dünyadaki kullanıcı sorunlarını çözmek. Bu doğrultuda altcoin projesi, DApp’lerden oluşan bir ekosistemi güçlendiren bir Blockchain olmayı hedefliyor.

APT, basın zamanında5,80 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, 24 saatlik yaklaşık 211 milyon dolar işlem hacmine sahip. Bu arada altcoin fiyatı, son 24 saatte %7,00 düşüş gördü. Mevcut durumda CoinMarketCap’te 36. sırada yer alıyor. Projenin piyasa değeri 1.311.332.810 dolar. Dolaşımdaki arzı ise 225.941.881 APT. Öte yandan maksimum arz için bir sınır yok.

Paradotor’un seçtiği diğer altcoin: MINA

Mina Protocol, DApp’leri daha verimli çalıştırmak amacıyla hesaplama gereksinimlerini azaltmak için oluşturulmuş minimal bir “özlü Blockchain”. Geliştiriciler, Mina’yı kullanımdaki büyümeye rağmen boyutu sabit kalacak şekilde tasarladı. Bu yüzden, dünyanın en hafif Blockchain’i konumuna sahip. Ayrıca, güvenlik ve ademi merkeziyetçilik açısından dengeli kalıyor. Bu arada altcoin projesi, 2020 Ekim ayında Coda Protocol’den Mina markasın geçiş yaptı.

Basın zamanında MINA 0,405440 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi 15.628.224 dolar. Altcoin fiyatı son 24 saatte %4,80 düşüş kaydetti. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 84’tür ve piyasa değeri yaklaşık 386 milyon dolar. Mina, dolaşımda 952.950.464 MINA arzına sahip ve maksimum arz mevcut değil.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1