Bu 5 Altcoin Projesinden Ortaklık Müjdesi Geldi!

Kripto para sektörünün sürekli gelişen manzarasının altını çizen bir hareketle, BTC ve altcoin projelerinin kullanım ve ticaret şeklini yeniden şekillendiren yeni bir ortaklık dalgası ortaya çıktı. Önde gelen Blockchain projelerini ve kripto alanındaki lider oyuncuları içeren bu stratejik ittifaklar, yalnızca ekosistemin yeteneklerini geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda inovasyonun sınırlarını da zorlamaya hazırlanıyor. Kripto dünyası erişim alanını ve etkisini genişletmeye devam ederken, bu son işbirlikleri hem meraklılar hem de yatırımcılar arasında heyecan ve beklenti yaratıyor. Ayrıca kripto para birimlerini algılama ve onlarla etkileşim kurma şeklimizde dönüştürücü değişiklikler vaat ediyor. İşte son zamanlarda yapılan işbirlikleri ve kurulan ortaklıklar…

Altcoin projesi MDT ve DWF Labs, ortak oldu

Measurable Data (MDT) ve DWF Labs, yapay zeka merkezi olmayan veri değeri yaratma ekosisteminin gelişimini teşvik etmek için stratejik bir ortaklık kurduklarını duyurdu. Bu işbirliğinde DWF Labs, MDT’ye likidite ve yedi rakamlı finansal destek sağlayacak. Bu işbirliğinin MDT’nin uluslararası etkisini artırmasına, büyüme yörüngesini hızlandırmasına ve yeni hizmet ve ürünlerin piyasaya sürülmesinin önünü açmasına yardımcı olacağı bildirildi.

Altcoin LINK’in arkasındaki Chainlink ekosisteminde de kritik bir gelişme vardı. Üyelerin sahip olduğu küresel bir kooperatif ve dünyanın önde gelen güvenli finansal mesajlaşma hizmetleri sağlayıcısı olan Swift, blockchain teknolojisinin önde gelen birkaç finans kuruluşuyla entegrasyonunu içeren testlerin başarıyla tamamlandığını duyurdu. Citi, SIX Digital Exchange (SDX), BNP Paribas ve BNY Mellon gibi önemli oyuncuların katıldığı denemeler, Swift’in Blockchain ekosistemleriyle etkin bir şekilde etkileşim kurma becerisini ortaya koydu. Swift bu dönüm noktasına Chainlink platformu tarafından sağlanan Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolünü (CCIP) kullanarak ulaştı. Bu hamle, Swift’in güvenli bir şekilde kesintisiz küresel etkileşim sağlamaya yönelik daha geniş stratejisinin bir parçasıdır.

WAGMI ile OpenSea, ortak oldu

WAGMI altcoin projesinin arkasındaki WAGMIGAMES, kripto varlıkların yenilikçi uygulamalarını keşfetmek için OpenSea ile işbirliği yaptı. Ortaklık, oyuncuların oyun içi varlıklarına gerçekten sahip olmalarını sağlayan NFT’leri kullanarak yeni oyun mekanikleri ve özellikleri oluşturmaya odaklanıyor. Oyuncular dijital eşyalarını OpenSea’nin dijital pazarında takas edip satabilecek ve oyun meraklıları için yeni bir ekosistem yaratabilecekler. Bu işbirliği, WAGMIGAMES’in en son teknolojiden yararlanma ve oyun endüstrisinde yenilik için yeni yollar açma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Santiment: Bu 6 Altcoin, Büyük Çöküş Sonrası İlk Kez Büyüme Gösterdi!

Altcoin projesi MoonPay, imToken ile ortak olacak

Kullanıcılarına en güvenilir ve sezgisel cüzdan deneyimini ve kripto varlık yönetimi hizmetlerini sunmaya kendini adamış olan imToken, bir fiat on-off ramp deneyimi sunmak için MoonPay ile birlikte çalışacak. imToken ile yapılan bu ortaklık, bu bölgedeki pazar büyümeye devam ederken Asya’da bulunan yeni kullanıcıların işe alınmasına yardımcı olacak.

OKX, birçok kripto para ortaklığına imza attı

OKX Wallet, sadece bir hafta içinde, tekliflerini çeşitlendiren ve blockchain ve kripto para birimi ortamındaki konumunu sağlamlaştıran bir dizi entegrasyon duyurdu. OKX tarafından paylaşılan basın bültenlerine göre, 3 Eylül 2023 itibariyle OKX Wallet’ın ekosistemine en son eklenen, özel bir NFT sosyal ticaret platformu olan Oxalus oldu. Bu entegrasyon, 30 Ağustos’ta Aark Digital ve 29 Ağustos’ta Pendle ve KiloEx ile yapılan ortaklıkların hemen ardından geldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2