Bu 4 Altcoin Ağustos’ta Dipleri Görebilir!

Teknik analist Valdrin Tahiri’nin güncel analizlerine göre, içlerinde ADA ve CRV’nin de yer aldığı 4 altcoin bu ay yeni dipleri ziyaret edebilir.

Ağustos ayında bu 4 altcoin’e dikkat

Altcoin piyasası 13 Temmuz’un Ripple zaferiyle ay sonuna kadar bir miktar ivme kazandı. Curve Finance hack olayı ile başlayan Ağustos, hacim eksikliği nedeniyle olumsuz bir görünüme sahip. Özellikle, CRV, en son Ocak ayında işlem gördüğü destek seviyelerine geri dönüyor. Teknik analist Valdrin Tahiri, önümüzdeki günlerde ADA, BNB ve THETA’nın da düşüş eğilimini sürdürebileceğini söylüyor.

Cardano (ADA)

ADA fiyatı, 10 Haziran’da yılın en düşük seviyesi olan 0,22 dolardan bu yana artan bir destek hattı eşliğinde yükseldi. Artış hızlı oldu ve 14 Temmuz’da 0,38 dolara ulaştı. Ancak, fiyatı o zamandan beri düşüyor. Aşağı yönlü ivme, uzun bir üst fitil oluşturan 0,36 dolarlık yatay direnç alanından (kırmızı simge) gelen bir ret ile katalize edildi.

Reddedilmenin çok önemli olmasının nedeni, 1 Ağustos’ta yükselen destek çizgisinden bir kırılmaya neden olmasıdır.

Düşüş devam ederse, altcoin için bir sonraki en yakın destek 0,25 dolarda. Bu da mevcut fiyat olan 0,29 dolardan %13’lük bir düşü temsil ediyor. 0,25 dolar, 0,15 dolardan önceki son destek alanıdır. Bu nedenle, buradan bir kırılma düşüş oranını daha da hızlandıracak. Ancak, Cardano’nun en son yükseltmesi Mithril’in verimlilikte önemli bir gelişme olduğunu belirtmekte fayda var. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Mithril’in performansı büyük ölçüde artıracağını belirtti.

BNB Coin (BNB)

BNB fiyatı, 16 Nisan’da yıllık en yüksek seviyesi olan 350 dolara ulaştığından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket, 12 Haziran’da 220 dolara kadar uzandı. Böylece yılın en yüksek seviyesinden %37’lik bir düşüş gerçekleşti.

Ardından, BNB fiyatı bir miktar yükseldi ve 230 doları destek olarak onayladı. Ancak, sıçrama önemli bir artışa izin vermedi. Aksine, BNB fiyatı düşüş eğilimi olarak kabul edilen yükselen bir paralel kanal içinde işlem gördü. Fiyatın bu kanalın alt kısmında işlem görmesi kırılma ihtimalini daha da artırıyor.

230 dolar alanı şu anki fiyata oldukça yakın. Bu nedenle, kanaldan bir kırılma muhtemelen 230 dolar alanından da bir kırılmaya neden olacak. Bu durumda, BNB Coin fiyatı %20 daha düşüş ile karşı karşıya. Sonuç olarak, 190 dolar desteğine ulaşabilir ve bu süreçte yılın en düşük seviyesine inebilir.

Diğer yandan, kanalın destek hattındaki güçlü bir sıçrama, altcoin fiyatını 270 dolar direncini yönlendirecek. Bu olumlu görünüm, Binance borsasının Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumundan operasyonel bir lisans aldığına dair olumlu haberlerle tetiklenebilir.

Theta Network (THETA)

THETA fiyatı, Nisan 2021’de ATH fiyatı olan 15,88 dolardan bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu çizgi 840 gündür yürürlükte ve %95’lik bir fiyat düşüşünü katalize etti. Daha yakın bir zamanda, altcoin fiyatı 24 Temmuz’da reddedildi (kırmızı simge). Fiyat 0,60 dolarlık yatay destek alanının biraz üzerinde işlem gördüğü için reddedilme endişe verici. THETA bölgeden ayrılırsa, analiste göre mevcut fiyattan %55’lik bir düşüşle hızla 0,34 dolar ile karşı karşıya.

Bununla birlikte, bu aşağı yönlü THETA fiyat tahminine rağmen, alçalan direnç çizgisinden bir kopuş muhtemelen %100’lük bir artışa yol açacak. Bu da altcoin fiyatını 1,50 dolar bölgesine kadar toparlanmasına yardımcı olacak.

Curve DAO (CRV)

CRV fiyatı, Kasım 2022’den bu yana yükselen bir destek çizgisiyle birlikte yükseldi. Destek çizgisi şimdiye kadar çok sayıda sıçramaya neden oldu (yeşil simge). 31 Temmuz’da bir sıçrama başlamış gibi görünse de, CRV fiyatı hızla çizgiden çıkarak yılın en düşük seviyesi olan 0,48 dolara düştü. Çöküş, CRV’nin kurucusu Michael Egorov’un kredisindeki tasfiye korkusuyla bağlantılıydı.Kriptokoin.com olarak hack olayından son gelişmelere bu yazıda yer verdik.

0,48 dolara düşün ardından gelen sıçrama, fiyatın bu yükselen destek hattını neredeyse geri kazanmasına neden oldu. CRV’nin bunu yapmakta başarılı olup olmadığı veya bunun yerine reddedilip reddedilmediği, gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecek. Bir kırılma muhtemelen %45’lik bir düşüşle 0,33 dolara yol açarken, bir sıçrama muhtemelen mevcut fiyattan yaklaşık %50’lik bir artışla 0,85 dolarlık direnç alanında bir artışa yol açacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2