Bu 3 Altcoin Yatırımcıları Dikkat: Balina Aktivitesi Patladı!

Büyük yatırımcıların aktivitesini gözlemlemek ve buna göre harekete geçmek satın alma için önemli bir stratejidir. Örneğin, bu hafta Binance cüzdanına milyonluk COMP yatıran bir balinanın haberini önceden alan yatırımcılar %5’lik düşüşten kurtulmayı başardı. Bu 3 altcoin ise sıradaki dikkat gerektirenler…

Balina aktivitesi, bu 3 altcoin için çıkış öneriyor

YouTube kanalı AltcoinBuzz yeni bir videoda, balinaların odaklandığı en popüler üç altcoin projesine yer verdi. Bu kripto paraların arasında Chainlink (LINK), Maker Protocol (MKR) ve GMX yer alıyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, YGG ve DODO gibi isimler ise yoğun satış baskısı altında.

Santiment’in raporuna göre Chainlink, yaz mevsimi boyunca GitHub platformunda büyük bir geliştirme aktivitesi sergiledi. Bu başarı, onu en aktif geliştirilen ilk beş altcoin projesinden biri haline getirdi. Ayrıca, genellikle “balinalar” veya “köpekbalıkları” olarak adlandırılan 100,000 ila 10 milyon dolar arasında LINK tutan büyük yatırımcılar, olumlu beklentilerini sürdürüyor. Bu yatırımcı sınıfı, son bir ay içinde 192 milyon dolar değerinde LINK biriktirdi.

Ayrıca, bir diğer analist Van de Poppe, uzun bir birikim aşamasının ardından LINK için %50’den fazla bir artış öngörüyor. Analist, altcoin fiyatının 450 günlük bir süre boyunca 5 ila 9,5 dolar aralığında işlem gördüğünün altını çiziyor. Bu nedenle, LINK fiyatı bir ralli başlatmadan önce yukarı-düşük bir yükseliş paterni oluşturmak için ideal konumda. Aktardığımız üzere, Poppe daha önce 6-9 dolar bölgesinin tarihi fırsat olacağını söylemişti.

LINK fiyatı şu anda 7.64 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %3,5 civarında değer kazandı.

MakerDAO (MKR)

Ağustos ayı boyunca kademeli düşüşler yaşayan Maker (MKR), bu haftada ivmesini sürdürüyor. Altcoin fiyatındaki bu gerilemelere rağmen, MakerDAO markası konumunu korumayı başlardı. Curve Finance’teki son istismarın ardından, likidite sağlayıcıları odak noktalarını MakerDAO’ya kaydırdı.

Ayrıca, MKR tokende son zamanlarda güçlü bir şekilde benimseniyor. Ağ faaliyetleri açısından da önemli etkinlikler gördü. MakerDAO’nun kurucusu RuneKek de dahil olmak üzere piyasadaki en iyi oyuncular para yatırma, takas ve birikim işlemlerine katıldı RuneKek, MKR başına ortalama 998,2 dolar fiyatla bir takas yoluyla 1.613 MKR satın aldı. A16z, Coinbase’e ortalama 970,35 dolar fiyatla 1.500 MKR taşıdı. Ardından yaklaşık 6.900 MKR (8,08 milyon dolar değerinde) yeni bir cüzdan adresine aktardı.

GMX (GMX)

Balinaların aktif olarak ilgilendiği üçüncü altcoin, Arbitrum ekosistemindeki GMX’tir. GMX muhtemelen büyüme potansiyeli nedeniyle artan balina aktivitesine şahit oluyor. Lookonchain’in yakın tarihli raporu, bir balinanın GMX satın almak için 5.330 DAI yatırım yaptığını ortaya koydu.

GMX, Blockchain alanının hızla genişleyen bir bölümünü denetlemek için merkezi olmayan sürekli değişim teknolojisinden yararlanır. Bu protokol, şu anki işlem değeri olan 50 dolar ile önemli bir umut vaat ediyor. Endüstri uzmanları, tokenin önümüzdeki aylarda potansiyel olarak önceki 91.07 dolar zirvesini aşabileceğini tahmin ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2