Bu 3 Altcoin Sıcak Duyurularla Fırladı! Top 100’e Girdi!

Rollbit, olayların çarpıcı bir şekilde tersine dönmesiyle uçuşa geçti ve ilk 100 kripto arasında girdi. Aptos Labs yeni ortaklıklarla çığır açan yenilikler açıklarken, altcoin fiyatı güçlü yükseldi. Son olarak Ripple, önemli gelişmelerin ortasında yükselişe geçti.

Bu altcoin, önemli hamlelerin ardından uçuşa geçti!

Kripto para kumarhanesi ve borsası Rollbit’in yerel tokeni RLB, olayların çarpıcı bir şekilde tersine dönmesiyle, kısa sürede %75’ten fazla artış gösterdi. Bu meteorik yükselişi, bir token geri alım ve yakma girişiminin çığır açan duyurusuna bağlamak mümkün. Çünkü, bu gelişmeler, altcoin topluluğuna şok dalgaları gönderdi. Proje, vadeli ve spot işlemlerden kazandığı gelirlerin belirli bir yüzdesini token alımı için harcayacak. Bunun ardından yakımı geri aldığı tokenleri yakacak.

Rollbit’in 0,1565 dolar civarında işlem gören RLB token’ı hızlı bir yükseliş yaşadı. Hafif bir geri çekilme yaşamadan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,1799 dolara ulaştı. Bu artış, şirketin bahsettiğimiz programı başlatacağını duyurmasının hemen ardından geldi. Bu girişim, platformun gelirinin önemli bir yüzdesiyle finanse edilecek. Böylece, altcoin projesine yeni bir soluk getirecek. Ayrıca, holder’ları için heyecan verici bir değer katmanı ekleyecek. Rollbit’in açıklamasının ardından RLB, piyasa değeri açısından ilk 100 kripto arasına girdi. Bununla birlikte, bu konumunu koruyamadı de

RLB 7 günlük fiyat grafiği. Kaynak: Coingecko

Aptos çığır açan yeniliklerini açıklarken altcoin güçlü yükseldi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, eski Facebook çalışanları tarafından kurulan 1. katman Blockchain Aptos Labs, Microsoft’un yapay zeka (AI) bölümü ile stratejik bir işbirliği yaptığını duyurdu. Ortaklık, Facebook’un terk edilmiş Diem projesine hayat vermeyi amaçlıyor. Ayrıca, yenilikçi yapay zeka destekli tekliflere öncülük etmeyi hedefliyor.

Haber, altcoin topluluğunda şok dalgaları yarattı. Böylece, Aptos’un yerel tokenı APT’nin değerinde %20’lik etkileyici bir artışa neden oldu. APT, duyurunun ardından kısa sürede 7,9 dolara yükseldi. Ortaklık, internetin ve genel olarak toplumun evrimini yönlendiren dönüştürücü güçler olarak kabul edilen yapay zeka ve Blockchain’in gücünü harmanlayacak. Böylece, yeni bir teknolojik yakınsama çağını başlatmayı vaat ediyor.

Altcoin
Binance üzerinde APT 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Aptos Labs ve Microsoft ortaklığının amacı

Aptos Labs’in bu iddialı girişimine, Blockchain girişiminin CEO’su Mo Shaikh öncülük ediyor. Shaikh, bu çığır açan işbirliğinin derin etkilerinin altını çizerek, “Yapay Zeka ve Blockchain teknolojileri önemli bir nedenden dolayı hızla birbirine yaklaşıyor. Her ikisi de internetin evrimini derinden etkileyen ve toplumu şekillendiren nesil atılımlarıdır” yorumunu yapıyor.

Bu işbirliğinin en önemli meyvesi, Microsoft’un Azure OpenAI Hizmetinden yararlanılarak geliştirilen yapay zeka destekli bir sohbet robotu olan Aptos Assistant’ın tanıtılması oldu. Bu yenilikçi sanal asistan, kullanıcı sorularını yanıtlayacak. Akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar (DApps) geliştiren geliştiricilere değerli kaynaklar sağlayacak. Ayrıca, Blockchain ortamının karmaşıklıklarında gezinmek için bilgili bir rehber olarak hizmet verecek. Böylece, Aptos ekosisteminin ayrılmaz bir parçası olmaya hazırlanıyor.

Ripple BIS ile birlikte çalışacak, XRP yükselişe geçti

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS), 9 Ağustos’ta Ripple’ı (XRP) ‘sınır ötesi ödemeler birlikte çalışabilirlik ve genişletme görev gücü’nün resmi bir üyesi olarak duyurdu. Bu görev gücü, 33 kuruluşun yanı sıra Avrupa Merkez Bankası Genel Piyasa Altyapısı ve Ödemeler Direktörü Ulrich Bindseil’den oluşan ‘BIS Ödemeler ve Piyasa Altyapıları Komitesi’nin bir parçası. BIS, konuya ilişkin olarak şu duyuruyu yaptı:

Kamu ve özel sektör arasındaki katılım ve ortaklık, G20 sınır ötesi ödemeler programının kilit unsurudur. Ödeme sistemlerinde ve sınır ötesi ödemelerin temelini oluşturan düzenlemelerde yapılacak iyileştirmeler, küresel koordinasyon, işbirliği ve çok çeşitli kamu yetkililerinin ve özel sektör paydaşlarının taahhüdünü gerektirir. CPMI, ilgili paydaşları ortak çalışma grupları, çalıştaylar, istişareler ve anketler yoluyla bir araya getirerek hem stratejik perspektifin hem de gerekli konu uzmanlığının programa sunulmasını sağlamak için çalışıyor.

Bir diğer gelişmede Gemini, Ripple’ın yeniden listelenmesiyle ilgili paylaşım yaptı. Kripto borsası, online ticaret platformunda XRP’nin yeniden listelenmesini ima eden iki farklı tweet paylaştı. Gemini daha önce Ripple’ın SEC tarafından açılan davada kazandığı büyük zaferin ardından token’ı yeniden listelemeyi araştırdığını belirtmişti. Kripto topluluğu, paylaşımların Gemini’de XRP’nin yeniden listeleneceğine işaret ettiğine ikna oldu. Bu gelişmelerin ardından altcoin fiyatı yükselişe geçti. Basın zamanında XRP, gün içinde %4,09’luk artışla 0,66 dolardan işlem görüyor.

Altcoin
XRP 1 günlük fiyat grafiği.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1