Bu 3 Altcoin Ralli İçin Konumlandı! Analistler Hedefleri Veriyor

Kripto analisti David, REEF fiyatının önemli direnci kırdığını söylüyor. Bir başka analist Sohrab Khawas ETC’den yüzde 20’lik bir hamle bekliyor. Analist ayrıca, Bitcoin çatalı bir altcoin için güçlü bir yükseliş öngörüyor.

Bu altcoin önemli direnci kırdı: Güçlü bir ralli takip edecek mi?

Reef (REEF) fiyatı, Şubat 2023’te 0,004 dolar ile yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Ancak, o zamanda beri azalan bir direnç çizgisinin altında işlem görüyor. REEF, en son 13 Ağustos’ta (kırmızı ok) olmak üzere bu direnç çizgisinde birçok kez reddedildi. Bu durum fiyatın 0,00142 dolarlık yatay destek seviyesinin altına inmesine neden oldu. Böylece, düşüş trendinin devam ettiğini gösterdi.

Ancak altcoin, önemli ölçüde düşmek yerine, fiyat 0,0012 dolardan yükseldi. Bu hamlesinde 5 Eylül’de direnç çizgisinin üzerine çıktı. Aynı zamanda, 0,00142 dolar seviyesini de geri aldı. Bunların her ikisi de yükseliş sinyalleridir. Ayrıca, muhtemelen düşüş trendinin sona ermiş olduğuna yönelik bir işarettir. Bu arada, günlük RSI (Göreceli Güç Endeksi) 50 seviyesinin üzerine çıktı. Bu da daha fazla fiyat artışı fikrini destekleyerek yukarı yönlü eğilim gösteriyor. Bu nedenle, REEF’in yakın gelecekte bir sonraki önemli direnç seviyesi olan 0,0019 dolara yükselmesi mümkün.

En olası senaryo, REEF fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. En yakın hedef 0,0017 dolar ve daha yüksek bir hedef 0,0019 dolar. Ancak altcoin fiyatının, bunu yapmadan önce 0,00142 doları tekrar ziyaret etmesi olası.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

ETC 19 dolara ulaşmak için %20 sıçrayacak mı?

Ethereum Classic (ETC)’nin fiyatı son zamanlarda aşağı yönlü bir spiral çiziyor. Böylece, son birkaç ayda değerinin yaklaşık dörtte birini kaybetti. Günlük ETC fiyat grafiği istikrarlı bir düşüş gösterdiğinden, bu daha büyük bir trendin sadece bir parçası. Bu birincil düşüş trendi, devam eden düzeltme sırasında daha da sağlamlaşan ve ikincil bir direnç eğilim çizgisi üreten zorlu bir direnç eğilim çizgisi doğurdu.

Altcoin

Alt desteklere daha derinlemesine dalan altcoin 14,75 dolar seviyesinde kalıcı bir esneklik sergiliyor. Özellikle, bu desteğin bir kale olduğunu kanıtladı. Bu da Ethereum Classic’in neredeyse beş kez toparlanmasına yardımcı oldu. Buradaki ETC fiyat hareketi, potansiyel bir çift dipli tersine dönüşü çağrıştırıyor. Ayrıca, tesadüfen 50 günlük üstel hareketli ortalama ile ikincil direnç trend çizgisine meydan okumaya hazırlanıyor. Şu anda altcoin 15,53 dolar seviyesinde seyrediyor. Ayrıca, gün içi %0,26’lık marjinal bir düşüş kaydetti.

Bununla birlikte, dün gece Bitcoin fiyatındaki ani yükseliş, altcoinler için iyimserliği artırdı ve olası bir tersine dönüşe işaret etti. ETC fiyatı bu kısa vadeli direnç trend çizgisini geçerse, kartlarda bir yükseliş dalgası var. %22’lik bir artışla 19 dolar işaretinin yakınındaki birincil direnç trend çizgisinin kapılarını çalması mümkün. Tersine, işler güneye giderse, ETC’nin 14,75 dolar eşiğinin altına düşmesi olası. Böyle bir durumda, potansiyel olarak 12,65 dolara doğru yönelen daha derin bir düşüşe tanık olabiliriz.

BCH tahmini: Altcoin fiyatı bu kopuşla 300 doları görür!

Bitcoin Cash, Haziran ayında %200’lük şaşırtıcı bir fiyat artışına tanık oldu. Böylece, hem traderların hem de yatırımcıların büyük ilgisini çekti. Ancak, bu astronomik yükselişin ardından düşüş trendinde bir düzeltme oldu. Bitcoin Cash şu anda 180 dolar seviyesinde destek buldu. Böylece, direnç trend çizgisine itiraz eden bir yükseliş için hazır hale geldi. Şu anda altcoin iki önemli Fibonacci seviyesi arasında salınıyor: %61,80 ve %38,20. Bu seviyelerden kopuş yönü, Bitcoin Cash’in gelecekteki fiyat yörüngesini tahmin etmede belirleyici bir faktör olacaktır.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Bitcoin Cash, 180 dolar seviyesinden köklenerek potansiyel bir çift dip formasyonu oluşturuyor. Bu kurulum, kısa vadeli düzeltme direnci trend çizgisine meydan okumayı amaçlayan bir tersine dönüşün ufukta olduğunu gösteriyor. Başarılı bir kırılma, Bitcoin Cash’i %38,20 Fibonacci seviyesinin ötesine taşıyabilir. Yükseliş cephesinde, Bitcoin Cash büyüme için önemli bir potansiyel sergiliyor. Bu doğrultuda %38,20 Fibonacci geri çekilmesiyle çakışan bir seviye olan 228 dolar işaretinin üzerinde bir kırılma ile 300 dolar hedefi mümkün.

Tersine, BCH fiyatı %61,80 Fibonacci seviyesiyle aynı hizada olan önemli bir seviye olan 180 dolarda tutunamazsa, 150 dolara hatta 100 dolara kadar düşmesi olası. Bu Fibonacci seviyeleri arasındaki çekişme, yakın vadede altcoin fiyat trendinde gerçekten önemli bir rol oynayacak.

Makaledeki tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu 3 Altcoin Ralli İçin Konumlandı! Analistler Hedefleri Veriyor


source site-1