Bu 3 Altcoin, Kazanç Arayan Kripto Balinalarının Radarına Girdi!

Geçtiğimiz hafta, 17 Ağustos’ta piyasa genelinde yaşanan ani çöküş yatırımcı güvenini olumsuz etkiledi. Ancak, küresel altcoin piyasa değeri %11 düşerken, kripto balinaları muhtemelen Ekim ayı kazançları için bu 3 altcoini satın alıyor.

Bu altcoin projesinin listelerde yükselişe geçmesi mümkün

Maker (MKR), DAI hibrit-stablecoin’i çıkaran ve yöneten bir DeFI protokolü olan MakerDAO’nun yönetim tokeni. Önemli bir dönüm noktası olan DAI tasarruf oranının %8’e yükseltilmesi sayesinde altcoin, son iki hafta içinde önemli ölçüde balina talebi çekti. On-chain veriler, 100.000 ila 10 milyon MKR bakiyesine sahip kripto balinalarının 13 Ağustos ve 21 Ağustos tarihleri arasında cüzdan bakiyelerine 16.000 token eklediğini gösteriyor.

MRK Balinalarının Cüzdan Bakiyeleri. Kaynak: Santiment

Mevcut piyasa değeri olan 1.009 dolardan, yeni edinilen 16.000 MKR tokenı 16,14 milyon dolar değerinde. Analist Ibrahim Ajibade’ye göre, son dönemdeki düşüş eğilimi azalırsa, MKR’ın Ekim ayında kayda değer kazançlar sağlaması mümkün.

UNI balinaları toparlanma umudunu koruyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Uniswap (UNI) fiyatı 2 Ağustos’ta 4 ayın zirvesine ulaştı. Ancak, altcoin fiyatı o tarihten bu yana %30 düştü. Bununla birlikte, 17 Ağustos’taki ani çöküşün tetiklediği çift haneli fiyat düzeltmesine rağmen balinalar alım yapmaya devam etti. Öyle ki, UNI balina işlemleri 13 Ağustos ile 21 Ağustos arasında %420’den fazla artış gösterdi

Altcoin
Uniswap (UNI) Balinaları İşlem Sayısı (>100 bin dolar). Kaynak: Santiment

Büyük İşlemler, 100.000 doları aşan günlük onaylanmış işlem sayısını takip eder. Bu doğrultuda balina yatırımcılarının alım satım faaliyetlerindeki değişiklikleri değerlendirir. Analiste göre, balinalar bu yörüngede devam ederse, Ekim ayında önemli kazançlar elde etmeleri mümkün. Analist, altcoin fiyat tahminini şu şekilde açıklıyor.

UNI fiyat tahmini: kırılmadan önce daha fazla konsolidasyon

Fiyat Etrafında Para Girişi/Çıkışı verileri, Uniswap ağındaki mevcut yatırımcıların satın alma fiyatı dağılımını gösterir. UNI fiyatının kullanıcı edinme oranındaki düşüşe 4 dolara doğru hafif bir düşüşle tepki verebileceğini doğruluyor. Bununla birlikte, aşağıda grafikte gördüğünüz üzere, 2.220 adres minimum 4,53 dolar fiyattan 3,53 milyon UNI satın almış durumda. Pozisyonlarını kapatmak için umutsuz girişimlerde bulunarak önemli bir destek sunabilirler. Ancak, bu çabalar başarısız olursa, altcoin fiyatının 4 dolara doğru daha da düşmesi mümkün.

Uniswap (UNI) Fiyat Tahmini | IOMAP verileri. Kaynak: IntoTheBlock

Ancak, Uniswap balinalarının satın alma baskısına 7 doların üzerinde bir toparlanma ile tepki vermesi olası. Bununla birlikte, maksimum 5,40 dolar fiyattan 32 milyon UNI satın alan 9.940 adres önemli bir direnç oluşturacaktır. Ancak bu direnci kırarsa altcoin fiyatının 7 dolara yükselmesi mümkün.

Bu altcoin için yeşil sinyaller geliyor!

Worldcoin (WLD) dalgası üzerinde yükselen Optimism (OP), Ağustos 2023’te önemli bir ağ aktivitesi yakaladı. Aslında, 17 Ağustos’taki ani çöküş balina yatırımcılarını OP çantalarını istiflemekten caydıramadı. Aşağıdaki Santiment grafiği, 17 Ağustos’taki ilk korkunun ardından, 100.000 ila 1 milyon OP token coin tutan balinaların yeniden alım yapmaya başladığını gösteriyor. Balinalar 17 Ağustos ve 22 Ağustos tarihleri arasında, cüzdan bakiyelerini 3,22 milyon OP daha doldurdular.

Optimism (OP) Balinalar Cüzdan Bakiyeleri. Kaynak: Santiment

Altcoin fiyatı şu anda 1,55 dolar civarında seyrediyor. Balinaların son 5 günde topladığı 3,22 milyon coin 4,5 milyon dolar değerinde. Günler içinde bu kadar büyük miktarda balina talebi, Optimism ağındaki kurumsal yatırımcıların Ekim kazançları konusunda olumlu kaldıkları anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1