Bu 3 Altcoin İçin İnanılmaz Tahminler: 230x Yapabilir!

Kripto analiz platformu Santiment, meme coin piyasasının Bitcoin fiyatı düşerken bile güçlendiğini raporladı. Analistlerde yükselişi destekliyor ve bu 3 altcoin yüksek çıta tahmin yapıyor…

Santiment, bu 3 altcoin için umut verici bir görünüm paylaştı

Kripto analiz platformuna göre Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve ApeCoin (APE), son zamanlarda piyasa değeri açısından dikkat çeken kazanımlar elde etti. Rapora göre, üç meme projesinin sosyal hacim verileri yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu da son zamanlarda düşüş yaşayan Bitcoin’den üstün fiyat haretleri göstermelerine yardımcı oluyor. Santiment’ın analizlerine göre:

Dogecoin, Shiba Inu ve ApeCoin küçük piyasa değeri artışları yaşarken, hafta biraz meme coin büyüsüyle başladı. Bu tür kriptolarda tipik olarak olduğu gibi, yüksek sosyal hacim artışları zirvelere işaret edecektir. DOGE heyecanı kızışıyor.

Santiment’ın yer verdiği söz konusu “heyecan”, Elon Musk’un yeni süper uygulaması X ile ilgiliydi. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, çoğu uzman Dogecoin’in bu platformda birincil ödeme olacağını öngörüyor.

Santiment’e göre, Dogecoin için işlem hacmi, fiyat Pazartesi günü erken saatlerde artarak 16 haftanın en yüksek seviyesine yükseldikten sonra fırladı. Analistler ayrıca yaklaşan haberler eşliğinde harekete geçen köklü altcoin projeleri de tespit etti.

Litecoin (LTC), halving öncesi vites yükseltti

Santiment ayrıca, Litecoin’in ticaret hacmine bağlı olarak 2 Ağustos’ta yapılması planlanan halving öncesinde çok daha fazla ilgi gördüğünü bildirdi:

Yatırımcılar, meme coin’in bugün erken saatlerde yaşadığı ani fiyat artışının ardından Dogecoin’e yöneldi. Ayrıca, 2 Ağustos yarılanması hızla yaklaşırken Litecoin ilgisinin haftanın en yüksek seviyelerine çıktığını gördük ve Ethereum da izlenmelidir.

Santiment ayrıca altcoinler için piyasa değerinden gerçekleşen değere (MVRV) metriğine de yakından bakıyor. Quickswap (QUICK), OMG Network (OMG) ve Radicle (RAD) dahil olmak üzere bazı altcoin’lerin yükseliş eğilimi gösterdiğini söylüyor.

Altcoin analistleri, Dogecoin için %23.000’lük ralli öngördü

Fiyat tahminlerine gelince, ünlü on-chain analisti Ali Martinez, Dogecoin’in haftalık grafiğinde alçalan bir üçgen belirledi. Dogecoin bu modelle en son karşılaştığında, %23.200’lük neredeyse akıl almaz bir ralli ile fırladı. Bu analiz, Dogecoin’in benzer bir meteorik yükselişi yeniden üretip üretemeyeceğine dair spekülasyonları ateşliyor.

Beş yıl önce, Dogecoin önemli bir yükseliş trendinden yararlandı. Bu dönem Ocak 2018’de ATH seviyesi olan 0,0187 dolara ulaştı. Martinez’e göre, DOGE’nin fiyat patlaması döngünün en altından itibaren %23.200’ün üzerindeydi. Bununla birlikte, zirveye ulaştıktan sonra, DOGE başka bir düşüş turu daha gördü. Bu da değerinin zaman içinde düştüğünü gösteriyor.

Martinez’in analizleri, DOGE yatırımcıları arasında dikkate değer bir birikim eğilimi ile aynı zamana denk geldi. Analist, sonraki tweet’te, 1 milyar ila 10 milyar DOGE tutan bu üst düzey yatırımcıların, son üç hafta içinde 225 milyon dolara eşdeğer 3 milyar coin biriktirdiğinin altını çizdi.

DOGE şu anda 0.0793 dolardan işlem görüyor. Martinez, teknik açıdan, DOGE/USDT grafiğindeki 0,070 – 0,076 dolar seviyesinin Dogecoin için kritik bir destek bölgesi olduğuna dikkat çekiyor.

Öte yandan Martinez, ayıların DOGE satmaya hazır olarak 0,083 ve 0,088 dolar fiyat seviyelerinde sağlam bir şekilde yerleştiğini belirtti. Bu spesifik seviyeler, daha düşük zaman dilimi çizelgelerinde daha belirgindir.

Shiba Inu’da ralli listesinde: En büyük 5 altcoin arasında girebilir

Başka bir yerde, popüler kripto analisti Del Crxpto, Shiba Inu’nun (SHIB) ilk beş altcoin arasında yer alacağını tahmin ediyor. Ek olarak, XRP’nin de ilk 3 arasına geri döneceğini öne sürüyor.

Analist, yaklaşan Bitcoin halving’in ETF onaylarından ziyade beklenen boğa koşusunu sürdüreceğinden emin. Bu olayın tek başına piyasayı önemli ölçüde etkileyeceğini ön görüyor. Ayrıca, Shiba Inu ve XRP’nin öngörülen yeniden dirilişine yol açacağını ima ediyor.

Öte yandan, Shiba Inu’nun şu anda 4,6 milyar dolarlık piyasa değeri var. Şu anda 4.sırada yer alan BNB’yi geçmek istiyorsa, piyasa değeri en az %703 arttırmak zorunda. Bu da 37 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması gerektiği anlamına geliyor..

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2