Bu 3 Altcoin İçin Dip Avı Başladı: Balinalar Topluyor!

ADA, sETH ve MAV, son günlerde olağandışı balina birikimine şahit oluyor. Altcoin balinaları, fiyatlar istikrar kazanmak için mücadele ederken fırsatları değerlendiriyor.

Altcoin balinaları, son bir ayda 30 milyon ADA topladı

Büyük yatırımcılar, son zamanlarda ADA biriktirmeyi bir öncelik haline getiriyor. On-chain analisti Ali Martinez, geçtiğimiz Salı günü yeni bir raporda, balinaların geçen ay boyunca 130 milyon ADA satın aldığını bildirdi. Veriler, biriken ADA’nın yaklaşık 39 milyon dolar değerinde olduğunu gösteriyor.

Kripto fenomeni Dan Gambardello da dün Cardano hakkında düşüncelerini paylaştı. Gamberdello, altcoin için büyük bir hareketin köşede olabileceğine inandığı için yatırımcıları ADA’nın haftalık grafiğini yakından izlemeye çağırıyor.

ADA fiyatı ne durumda?

Teknik açıdan ADA, 0,30 dolarlık direnci desteğe çevirmeye çalışıyor. Bu konuda başarılı olursa, boğalar önümüzdeki hafta 0,3524 doları hedefleyecekler. Tersine, buradan bir düşüş, potansiyel olarak kritik 0,2769 dolar desteğine yol açacak.

Devam eden satış baskısı, altcoin için önümüzdeki birkaç gün içinde 0,2506 doların mümkün olduğunu gösteriyor. Fakat, teknik indikatörler, yükseliş tezinin büyük olasılıkla önümüzdeki hafta ortaya çıkacağına işaret ediyor. Böyle bir durumda, Cardano ile olarak 0,3542 dolar direncini hedefleyecek. Yükseliş tezi, günlük grafikte 0,3011 doların üzerinde bir kapanışla onaylanacak.

StETH’de balinaların radarında: Son 24 saatte rekor kırdı

Lookonchain, bugün bir altcoin balinasının 5.403 Lido Staked Ethereum (stETH) satın almak için Maker’dan 10 milyon Dai (DAI) çektiğini bildirdi. Dev balina, stETH’yi son 24 saatte ortalama 1.851 dolardan satın aldı.

Bu arada, Lookonchain’e göre, bu balina ilk kez yüklü miktarda stETH satın almıyor. Aynı adres, daha önce 24 Temmuz’da 2 önemli stETH alımı yaptı. İlk satın almada, 5.17 milyon USDC harcayarak 1.844 dolardan 2.802 stETH topladı. Daha sonra, 10 milyon USDC’yi 5.421 ETH ile takas etti. Bu ETH’nin tamamını stETH ile takas etti.

Bu arada, stETH’nin fiyatı şu anda 1,852.21 dolardan işlem görüyor. Bu altcoin, Lido üzerinde stake edilen ETH’yi temsil eder. ETH fiyatı son zamanlarda düşüşte olduğu bir miktar düzeltme gördü.

Boğalar önümüzdeki birkaç gün içinde stETH satın almak için devreye girerse, altcoin ilk olarak 1.877 doları hedefleyecek. Bu direnç seviyesinin üzerinde bir kırılma, önümüzdeki hafta potansiyel olarak 1.905 dolara yol açacak. Bu yükseliş tezi, altcoin fiyatı 1.848,18 doların altına düşerse geçersiz olacak. Bu durum fiyatı 1.820 dolar desteğine kadar çekebilir.

Bu altcoin, büyük bir balina grubunun radarına girdi

Bir diğer on-chain izleyici Ember, bugün 4 yeni adresin Binance’ten 11,96 milyon MAV çektiğini bildirdi. Balinalar yaklaşık 3,35 milyon dolar diğerine altcoin için harcama yaptı. Söz konusu işlemler şu şekilde gerçekleşti

  • 0x71E başlangıç adresine 3 milyon MAV
  • 0x7A3 başlangıç adresine 3 milyon MAV
  • 0x9Ac başlangıç adresine 3 milyon MAV
  • 0x07E başlangıç adresine 2,96 milyon MAV

Kriptokoin.com olarak son günlerde balinaların radarında yer alan diğer altcoin projelerine bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1