Bu 2 Altcoin Ekibi, Coinleri Binance’e Taşıdı! Satış mı Geliyor?

Altcoin piyasasının sürekli gelişen ortamında, önemli oyuncular tarafından Binance‘e yapılan önemli para yatırma işlemleri hem yatırımcıların hem de meraklıların dikkatini çekti. İki önemli kuruluş, Perpetual Protocol Foundation ve Highstreet Treasury, yakın zamanda kendi tokenlarındaki kayda değer fiyat artışlarıyla aynı zamana denk gelen hamleler yaptı. Zira bu iki altcoin ekibi önemli miktarlarda para yatırdı. Bu makale, bu para yatırma işlemlerinin ayrıntılarını inceliyor. İşte detaylar…

Altcoin PERP için stratejik hamleler dikkat çekti

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz gibi Perpetual Protocol Foundation son birkaç aydır Binance’e stratejik para yatırma işlemleri gerçekleştiriyor. En son 903.000 PERP (691.000 dolara eşdeğer) tutarındaki para yatırma işlemi sadece üç saat önce gerçekleşti. Bu hamle, PERP fiyatındaki önemli bir yükselişin ardından geldi. Vakıf, Mart ayından bu yana her ay Binance’e istikrarlı bir şekilde PERP yatırıyor. Bu son para yatırma işlemi art arda altıncı aya işaret ediyor. Vakıf toplamda, mevcut piyasa fiyatlarıyla 4,62 milyon dolara denk gelen 7 milyon PERP yatırdı.

Highstreet ekibi de Binance’e HIGH yatırıyor

Aynı gün, Highstreet Treasury Binance’e önemli miktarda para yatırarak kripto meraklılarının dikkatini çekti. Spot On Chain izlemesine göre, Highstreet Treasury ile ilişkili adres Binance’e token başına ortalama 1,24 dolar fiyatla 1 milyon HIGH token yatırdı. Bu para yatırma işleminin, HIGH’ın ortalama fiyatının yükselişe geçtiği bir döneme denk gelmesi dikkat çekicidir. Bu durumu daha da ilgi çekici kılan şey ise Highstreet Treasury’nin geçtiğimiz hafta boyunca aktif olarak Binance’e HIGH tokenları yatırmış olması. Yalnızca son yedi gün içinde, her birinin ortalama fiyatı 1,12 dolar olan 3,273 milyon HIGH tokenı yatırdılar. Şu anda Highstreet Treasury, yaklaşık 23,2 milyon dolar değerinde 18,75 milyon HIGH tokenı gibi önemli bir miktarı elinde tutuyor.

Para yatırma işlemlerinin ardında neler var?

Perpetual Protocol Foundation ve Highstreet Treasury tarafından yakın zamanda yapılan bu para yatırma işlemleri, kripto para sahiplerinin varlıklarını yönetmek için Binance’i bir platform olarak kullanma yönünde daha geniş bir eğilim olduğunu gösteriyor. Bu para yatırma işlemlerinin kendi tokenlarındaki fiyat artışlarıyla aynı zamana denk gelmesi, stratejik niyetleri hakkında soru işaretleri yaratıyor. Yükseliş trendlerinden mi faydalanıyorlar yoksa akıllarında daha uzun vadeli planlar mı var?

Özellikle, borsaya para yatırma işleminin satışa neden olacağına dair bir algı var. Yatırımcılar ve analistler kuşkusuz bu gelişmeleri yakından takip edecektir çünkü bu gelişmeler piyasanın genel duyarlılığı hakkında fikir verebilir. Dahası, bu vakıflar ve hazineler gibi etkili oyuncuların eylemleri altcoin fiyatlarını ve piyasa dinamiklerini önemli ölçüde etkileyebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3