Bu 2 Altcoin Devi İttifak Kurabilir! Fiyatlar Şimdiden Yükseliyor

Altcoin piyasası, Algorand ve Cardano arasında yeni bir ortaklık ihtimaliyle çalkalanıyor. Haberler şimdiden fiyat üzerinde etkisini göstermeye başladı.

Algorand ve Cardano stratejik bir ortaklık müjdeleyebilir

Sosyal medyada yaygınlaşan iddialara göre, Algorand ve Cardano ekipleri sürpriz bir ortaklık duyurmak üzere. Böyle bir ittifak, Cardano’nun L1 havuz operatörlerinin Algorand için validatör olarak ikiye katlanmasını sağlayacak. Üstelik Algorand’un doğrulama için takas işlemlerini Cardano ağına aktarması söz konusu. Gelişmeyi yorumlayan uzmanlardan @conraddit, böyle bir işbirliğini her iki taraf içinde artı olacağını söylüyor:

Benim anladığım kadarıyla Algorand mevcut konsensüsüyle, aynı veya daha hızlı TPS ile kalacak ve biz, Cardano L1 havuz operatörleri, başka bir onaylayıcı grubuna ek olarak, Algorand’ın doğrulayıcıları olacağız. Peki, her N dakikada bir Cardano L1’e, o ana kadar ağı doğrulayan mutabakat işlemleri yayınlanacak mı?

Havuz operatörleri olarak biz ek gelirden faydalanacağız, Algorand şu anki kadar hızlı kalacak, ancak konsensüs algoritmalarının güvenliği konusunda doğrudan endişe duymaya gerek kalmayacak ve iki topluluk bir olacak. Bu bir kazan-kazan durumu.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, ikili arasındaki ortaklığın işaretleri ilk olarak Temmuz ayında ortaya çıkmıştı.

Altcoin devleri sadece işbirliği yapmakla sınırlı kalmayacak

Algorand ve Cardano ortaklığı aynı zamanda her iki ağ için de potansiyel faydalar sağlıyor. Algorand, hızlı işlem işleme hızını ve konsensus mekanizmasını koruyarak ek güvenlikten yararlanacak. Ek olarak, ortak doğrulama gücüyle her iki ağda daha güvenli hale gelecek. Blockchain bütünlüğünü korumaya yönelik ortak çıkarları hayati bir birleştirici faktör.

Ayrıca her iki ağ da köprü kurmaya karar verirse, Cardano likiditenin artacağını görecek. L1 validatörleri kullanıldığında bu tür köprüler, her iki ekosistem arasında sorunsuz bir şekilde değer aktarabilirler. Bu nedenle, altcoin topluluklarının ortak gücü ve coşkusu, kripto alanında yeni bir yol açıyor.

ALGO fiyatı momentum kazanıyor

Algorand (ALGO), tartışmaların ışığında önemli bir ivme yakaladı. Kısa bir düşüşe rağmen yükseliş hissiyatı altcoin fiyatını 0,09959 dolara kadar yükseltti. ALGO şu anda gün içi en düşük seviyesinden %1,07 artışla 0,09839 dolarda işlem görüyor. Yükseliş momentumu devam ederse, alıcıların bir sonraki hedefi 0,102 dolar bölgesi olacak. Tersine, 0,09619 dolar desteğini kaybetmesi, 0,093 dolar diplerine yol açacak.

Altcoin devlerinin işbirliğini herkes olumlu karşılamadı

ALGO fiyatı ortaklık haberinin ardından ivme kazansa da, bazı piyasa oyuncularına kırmızı bayraklar söz konusu. Altcoin topluluğunun bazı üyeleri, Cardano’nun paydaşlarına yönelik potansiyel ek sorumluluklarla ilgili endişelerini dile getiriyor. Ekonomik faydaların dengeli kalmasının sağlanması kritik önem taşıyor. Dolayısıyla bu endişeleri gidermek için ayrı bir ödül mekanizması gerekli olacak. Böyle bir yaklaşım, her iki taraftaki paydaşları aktif katılıma teşvik edecek. Aynı zamanda, ortaklığın karşılıklı olarak faydalı olmasını sağlayacak.

'İzleme Listesine Giren' Cardano Coinler Bunlar!

Ek olarak konsept, paylaşılan doğrulama yoluyla gelişmiş güvenlik vaat etse de, ağlardaki doğrulayıcıların güvenilirliği bir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Şüpheciler, potansiyel güvenlik açıklarını önlemek için dürüstlük ve güvenilirliğin sağlanması gerektiğinin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1