BTC, ETH, BNB ve 7 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri

Bitcoin ve çoğu altcoin, SEC’in tüm spot Bitcoin ETF başvuruları hakkında bir karar vermeyi ertelemesinden sonra düşüş yaşadı. Diğer taraftan Bitcoin’in volatilitesi son birkaç gündür arttı. Grayscale’in Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı zafer kazanmasının ardından 29 Ağustos’ta fiyat yükseldi. Ancak, SEC’in yedi spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunun tamamına ilişkin kararı ertelediği haberi üzerine fiyat son dönemdeki tüm kazançlarını geri verdiği için coşku kısa sürdü.  Şimdi al-sat seviyelerine odaklanıyoruz.

Bitcoin al-sat seviyesi

Bitcoin’de boğalar 31 Ağustos’ta 26.947 dolalrık 20 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) koruyamadı. Bu da Bitcoin’i 26.833 dolarlık kırılma seviyesinin altına çeken bir satış başlattı. Son birkaç gündeki fiyat hareketleri BTC/USDT kurunun 24.800 dolar ile 31.000 dolar arasındaki geniş aralıkta salındığını gösteriyor. Tipik olarak, traderler düşüşleri aralığın desteğinde satın alır ve direncin yakınında satarlar. Aynı durum boğalar için de 24.800 dolarda söz konusu.

Altcoin

Ayılar kontrolü ele geçirmek istiyorsa, fiyatı 24.800 doların altına düşürmek ve sürdürmek zorunda kalacaklar. Bu gerçekleşirse, BTC düşüşü 19.500 dolara kadar uzatacak. Küçük bir destek 24.000 dolarda. Ancak bu uzun süre dayanmayacak.

Altcoin Ethereum al-sat seviyesi

Ethereum’da 1,626 dolardaki güçlü destekten gelen toparlanma 29 Ağustos’ta 1,745 dolarda söndü. Bu durum, ayıların daha yüksek seviyelerde aktif olmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayılar, fiyatı 1.626 ila 1.550 dolarlık destek bölgesinin altına çekerek avantajlarını geliştirmeye çalışacak. Eğer başarılı olurlarsa, bu yeni bir düşüş trendinin başlangıcına işaret edecek. Altcoin ETH/USDT kuru daha sonra 1.368 dolarlık bir sonraki zorlu desteğe düşecek.

Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden keskin bir şekilde toparlanırsa, boğaların desteği şiddetle savunduğunu gösterecektir. Bu da fiyatı 20 günlük EMA’ya (1.702dolara) düşürecek. Ardından ise altcoin ETH direnç olarak hareket edebilecek 1.745 dolara çıkacak.

Altcoin BNB al-sat seviyeleri

Altcoin BNB’nin toparlanması 29 Ağustos’ta 234 dolarlık 50 günlük basit hareketli ortalamada (SMA) durdu. Ayrıca ayılar 31 Ağustos’ta fiyatı 220 dolarlık önemli desteğin altına çekti. Hareketli ortalamalar aşağı eğimli. Diğer taraftan göreceli güç endeksi (RSI) negatif bölgede. Buna göre bu da ayıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. Ayılar fiyatı 200 dolardaki psikolojik desteğe çekmeye çalışacak. Bu seviye çökerse, altcoin BNB/USDT kuru bir sonraki ana destek olan 183 dolara ulaşacak.

Boğalar bir rahatlama rallisi başlatmak istiyorlarsa, fiyatı 20 günlük EMA’nın (222 doların) üzerine çıkarmaları gerekecek. Parite daha sonra 50 günlük SMA’ya ve daha sonra direnç çizgisine tırmanacak.

Altcoin XRP al-sat seviyeleri

Altcoin XRP’nin 31 Ağustos mum çubuğundaki uzun kuyruk, boğaların 0,50 dolarlık desteği korumaya çalıştığını gösteriyor. Ancak, 1 Eylül’deki fiyat hareketi ayıların baskıyı sürdürdüğünü gösteriyor. Fiyatın 0,50 doların altına düşmesi, ayıların tekrar kontrolü ele aldığını gösterecek. Bu da 0,41 dolarlık zorlu desteğe doğru aşağı yönlü bir hareket başlatacak. Boğaların bu seviyeyi şiddetle savunması muhtemel. Destekten bir sıçrama, altcoin XRP/USDT kurunu bir süre daha 0,41 ila 0,56 dolar arasında tutacak.

Altcoin

Fiyat 0,50 dolardan geri dönerse, paritenin 0,56 dolara yükselmeye çalışabileceğini gösterecek. Boğaların 0,63 dolara ve ardından 0,73 dolara yeni bir yükseliş hareketi başlatmak için bu engelin üstesinden gelmesi gerekecek.

Altcoin Cardano al-sat seviyeleri

Altcoin Cardano fiyatı son birkaç gündür 0,24 dolar ile 0,28 dolar arasında değişiyor. Boğalar 29 Ağustos’ta fiyatı aralığın üzerine çıkardı. A daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Bu durum long pozisyonundaki boğaları pozisyonlarından çıkmaya teşvik etmiş olabilir. Satışlar daha da arttı. Ayrıca fiyat 31 Ağustos’ta yükseliş çizgisinin altına düştü. Ayılar bundan sonra altcoin ADA/USDT kurunu 0,24 dolarlık hayati desteğin altına çekmeye çalışacak.

Fiyat 0,24 dolardan toparlanırsa, parite bir süre daha aralık içinde konsolide olmaya devam edecek. Aksine, fiyat 0,24 doların altına düşerse, 0,22 dolara gelecek. Sonrasında ise Altcoin Cardano 0,20 dolara doğru bir düşüşün başlangıcını işaret edecek.

Altcoin Dogecoin fiyat analizi

Boğalar altcoin Dogecoin’de bir toparlanma başlatmak için mücadele ediyor. DOGE/USDT kuru 0,06 dolarlık sağlam desteğe kadar düşecek. Alıcıların bu seviyeyi tüm güçleriyle savunmaları bekleniyor. Çünkü bunun altında bir kırılma düşüş trendini devam ettirecek. Parite önce 0,055 dolara ve ardından 0,05 dolara yakın nihai desteğe kayacak.

Altcoin

Aksine, fiyat 0,06 dolardan toparlanırsa, boğaların bu seviyeye kadar düşüşleri satın aldığına işaret edecek. Boğalar daha sonra tekrar 20 günlük EMA’daki engelin üstesinden gelmeye çalışacak. Eğer başarılı olurlarsa, parite altcoin DOGE’de 0,08 dolara kadar yükselecek.

Solana fiyat analizi

Solana 30 Ağustos’ta 20 günlük EMA’dan (21,37 dolar) geri döndü. Bu da ayıların kontrolde kaldığını gösteriyor. Fiyat 19,35 dolar seviyesindeki hayati desteğe ulaştı. 20 günlük EMA aşağı eğimli ve RSI negatif bölgede. Buna göre bu da en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu gösteriyor. Eğer 19,35 dolar desteği kırılırsa, satışlar yoğunlaşacak. Ayrıca altcoin SOL/USDT kuru 18 dolara kadar gerileyebilir.

Boğalar için zaman tükeniyor. Bir toparlanma başlatmak istiyorlarsa, fiyatı 22,30 dolar seviyesindeki genel direncin üzerine hızla itmeleri gerekecek. Bunu yaparlarsa, parite 26 dolara doğru yükselebilir. 50 günlük SMA (23,42 dolar) bir engel olarak hareket edebilir. Ancak muhtemelen aşılacak.

Toncoin al-sat seviyeleri

Altcoin Toncoin (TON) güçlü bir yükseliş trendinde. Ayılar ralliyi 1,77 dolar civarında durdurmaya çalışıyor. Ancak boğalar fazla zemin bırakmadı. Bu da boğaların kâr elde etmek için acele etmediğini gösteriyor. Alımlar 1 Eylül’de yeniden başladı ve TON/USDT paritesi formasyon hedefi olan 1,91 dolara ulaştı. Alıcıların bu seviyeye ulaşması halinde yükseliş devam edecek. Diğer taraftan parite 2,38 dolara fırlayacak. Bu seviye traderlar tarafından kar realizasyonuna tanık olacak.

Diğer taraftan altcoin TON fiyatı düşer ve 1,66 doların altına inerse bu yükseliş görüşü geçersiz olacak. Böyle bir hareket, daha yüksek seviyelerde agresif satışlara işaret edecek. Bu da pariteyi 1,53 dolarlık kırılma seviyesine düşürecek.

Polkadot al-sat seviyeleri

Altcoin Polkadot’un 30 Ağustos’ta 20 günlük EMA’dan (4,56 dolar) aşağı dönmesi, duyarlılığın olumsuz olmaya devam ettiğini ve traderların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Satışlar 31 Ağustos’ta daha da arttı. Diğer taraftan altcoin DOT/USDT kuru 4,22 dolarlık hayati desteğe geriledi. Bu seviyenin boğalar ve ayılar arasında bir savaşa sahne olması muhtemel. Fiyat 4,22 doların altına düşerse, parite düşüş trendinin bir sonraki ayağını 4 dolara kadar başlatacak.

Altcoin

Alıcılar görevlerini yerine getiriyor. Geri dönüş yapmak istiyorlarsa, fiyatı hızlı bir şekilde 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaları ve sürdürmeleri gerekecek. Buna göre bunu başarırlarsa, DOT 5 dolarlık genel dirence yükselecek.

Polygon al-sat seviyeleri

Polygon’un Ağustos 29’da 20 günlük EMA’nın (0,58 doların) üzerinde kalamaması, kısa vadeli traderların kâr realizasyonunu çekmiş olabilir. Buna göre boğalar 30 ve 31 Ağustos’ta fiyatı tekrar 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak ayılar yerlerini korudu. Ayılar, fiyatı 0,53 dolarlık acil desteğin altına çekerek konumlarını güçlendirmeye çalışacaklar. Eğer bunu başarabilirlerse, altcoin MATIC/USDT kuru 0,51 dolarlık önemli desteğe düşecek.

Altcoin

Fiyat mevcut seviyeden yukarı dönerse, 20 günlük EMA’da ve yine 50 günlük SMA’da (0,66 dolarda) satışla karşılaşması muhtemel. Diğer taraftan, 0,51 doların altında bir kırılma düşüş trendini devam ettirecek. Altcoin için kriptokoin.com olarak baktığımızda bir sonraki destek 0,45 dolar seviyesinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1