Bloomberg Analisti Mike McGlone’dan BTC Açıklaması: ‘Bitcoin Bu Riskle Karşı Karşıya!’

Bloomberg’in üst düzey bir analistine göre, Bitcoin bir gösterge hisse senedi endeksi olan Dow Jones Industrial Ortalaması’ndan daha fazla riskle karşı karşıya.

Bloomberg Stratejisti Mike McGlone’dan Bitcoin Yorumu

Bloomberg Intelligence’da kıdemli emtia stratejisti olan Mike McGlone, Bitcoin’in şu anda Dow’a kıyasla, kripto fiyatının 2021’in ilk çeyreğinde endeksle ilk kez eşleştiği zamandan daha riskli olduğunu ve bunun kripto piyasası için olumsuz etkileri olabileceğini söyledi.

McGlone, attığı Tweet’inde şunları yazdı:

Bitcoin Ocak 2021’de 30.000 doları ilk kez aştığında Dow’u geçmişti ve bu seviye o zamandan beri dönüm noktası olarak hareket etti.

Şu anda direnç gösteren grafiğimiz, yıllık Bitcoin volalitenin hisse senedi endeksinin yaklaşık 3 katı olduğunu gösteriyor; 2021’in ilk çeyreğinde 2x’in hemen altındaydı.

McGlone, bir portföye yüksek volatiliteli bir varlık eklemenin çeşitlendirme yoluyla toplam getiriyi artırmadığı sürece, bu varlığı eklemek için genellikle çok az teşvik oluşturduğunu da sözlerine ekledi.

McGlone ayrıca, hisse senedi piyasasının birçok açıdan fiyatlandırılan ve Bitcoin’i baskı altına alan durgunluğa bağlı normal bir düşüşle karşı karşıya kalabileceğine dair endişelerini de dile getirdi.

Analist, açıklamalarının devamında şunları söyledi:

“Bitcoin şu anda Dow Jones Industrials Ortalamasına kıyasla, BTC fiyatının 2021’de endeksle ilk kez eşleştiği zamana kıyasla daha riskli ve bu da kriptoda düşüşe neden olabilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4