Bloomberg Analisti McGlone, “Küresel Ekonomik Sıfırlanma Geliyor” Dedi, Bitcoin’in Gelmesini Beklediği Seviyeyi Açıkladı

Bloomberg kıdemli emtia analisti Mike McGlone, katıldığı televizyon programında Bitcoin hakkında konuştu.

Uzun vadede BTC için boğa tarafında olduğu bilinen McGlone, daha önce BTC için bahsettiği 8.000 dolara düşüş analizi hakkındaki soruyu cevapladı. McGlone, bu fiyat seviyesinin 2019 yılında dünya genelinde likidite patlamasının yaşanmasından hemen önceki 50 haftalık ortalama olduğunu söyledi. Bu yüzden bu seviyelere gidiş olması gerektiğini savundu.

McGlone, bu büyük likidite patlamalarından önceki seviye olan 10.000 dolar civarına dönüşü tahmin ettiğini belirtti. Örnek olarak da ham petrolün yükseliş yaşamasının ardından eski seviyelerine geri dönmesini gösterdi.

McGlone, piyasalarda bu tür ani yükseliş yaşatan olayların ardından, yatırımcıların yükselişten önceki eski fiyat seviyelerini unutmamaları gerektiğini söyledi.

BTC’nin halen bebeklik döneminde olduğunu söyleyen McGlone, yüksek volaliteye sahip olduğunu ve 10.000 dolara düşse bile tarihteki en iyi performans gösteren varlık olma özelliğini kaybetmeyeceğini açıkladı. McGlone ayrıca BTC’nin dijital altın özelliği gösterdiğini ve önünde sonunda 200.000 dolar seviyesine gelmesini beklediğini söyledi.

Bununla birlikte, kendi tahminine göre gerçekleşecek olan küresel ekonomik sıfırlanma sırasında BTC’nin riskli varlıkları değerlendirmek için en iyi indikatör olacağını da ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4