Bitcoin’le Birlikte Artık Bu 4 Altcoin de HashKey’in Listesinde!

Hong Kong, HashKey kripto borsasının lisanslı lansmanı ile bir kripto güç merkezi olarak ortaya çıktı. Borsa ilk olarak lider kripto Bitcoin ve lider altcoin Erhereum’a listesinde yer verdi. Bundan kısa süre sonra 3 altcoin için de müjdeyi verdi.

HashKey’den bu 3 altcoin için müjde!

Küresel bir finans merkezi olan Hong Kong, kripto konumunu güçlendirmek için önemli bir adım attı. Şehrin Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) HashKey’e kripto analında ilk lisansı verdi. Bunun ardından HashKey, Pazartesi günü sanal kapılarını bireysel yatırımcılara açtı. Kripto para borsası ilk olarak listesinde Bitcoin ve Ethereum’u listesine dahil etti. Ayrıca, stablecoin olarak da USDT’ye listesinde yer verdi. Bu haberden kısa süre sonra HashKey Polygon (MATIC) ve Avalanche (AVAX) gibi önde gelen iki altcoin için de müjdeyi verdi. Kripto muhabiri Wu Blockchain, gelişmeyi şu şekilde duyurdu:

Hong Kong uyumlu borsa Hashkey, MATIC/USD ve AVAX/USD işlem paritelerini profesyonellere açacak. Sıradan bireysel yatırımcılar BTC ETH USDT ve USDC ticareti yapabilir. Daha önce ABD SEC, MATIC, AVAX, SOL gibi çok sayıda L1 tokenini menkul kıymet olarak listelemişti.

Fintech evriminin ortasında iddialı hedefler

Hong Kong’un Hashkey hamlesi, geniş çaplı bir stratejik hamleyi takip ediyor. Yetkililer, şehrin gelişen dijital varlık evreninde merkezi bir düğüm haline gelmesi için çalışıyor. Bu karar, bireysel yatırımcılar için acil sonuçlarının yanı sıra, şehrin fintech ortamı için daha derin sonuçlara sahiptir. HashKey Group COO’su Livio Weng’e göre, HashKey’in açılışı yalnızca yatırımcıların doğrudan ABD doları kullanarak Bitcoin ve lider altcoin Ethereum ticareti yapmasına izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda Hong Kong doları cinsinden işlemler için bir sunum da ufukta. Bu doğrultuda, “bir veya iki hafta içinde” faaliyete geçmeyi planlıyor.

Dahası, HashKey’in hedefleri de oldukça açık. Zira yıl sonuna kadar 500.000 ila 1 milyon arasında küresel bireysel kullanıcıyı bünyelerine katmayı hedefliyorlar. Ayrıca, 2025 yılına kadar 10 milyona ulaşma hedefleri var. Buna ilaveten, SFC’nin belirlediği ve varlık saklama, siber güvenlik ve kurumsal yönetim gibi hususları kapsayan sıkı lisanslama gereklilikleri, yeni ve deneyimli yatırımcılar için güvenli bir ticaret ortamı sağlama taahhüdünün altını çiziyor.

Hong Kong’un önündeki zorluklar

Bununla birlikte, her finansal devrimde olduğu gibi, zorluklar da var. SFC yakın zamanda asılsız uyumluluk iddialarında bulunan platformlara karşı uyarılar yaptı. Sonuç olarak, yatırımcıların dikkatli olmaları ve yalnızca lisanslı platformlarla çalıştıklarından emin olmaları gerekiyor.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere yatırımcılar, altcoin hack’lerine veya varlıkların kötüye kullanılması gibi güvenlik açıkları nedeniyle düzenlenmemiş borsalardan kaynaklanan potansiyel kayıp riski altında. Dolayısıyla, dünya Hong Kong’un kripto girişimlerini izlerken, bölgenin inovasyonu güvenlikle birleştirme konusundaki kararlılığı da kendini gösteriyor. HashKey Borsası’nın faaliyete geçmesi, şehrin finansın dijital geleceğine uyum sağlama kabiliyetini ve öngörüsünü gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1