Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analistten O Altcoin İçin Tahmin!

Ünlü trader Peter Brandt, bir zamanların popüler altcoin projesi HEX’in geleceğine ilişkin kuşkuları artırdı. Kripto para birimi hakkında görüşlerini açıklayan Brandt, şimdilik, jürinin dışarıda olduğunu düşünüyor.

Bitcoin kahini Peter Brandt, HEX’in geleceğini sorguluyor

Kripto para birimi hakkında paylaşım yapan Peter Brandt, “Tarihin beni HEX konusunda haksız çıkarması mümkün… Şimdilik, altcoin için jürinin dışarıda olduğunu düşünüyorum,” diyor. Bu açıklama, özellikle kurucusu Richard Heart’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından menkul kıymet dolandırıcılığıyla suçlanmasının ardından HEX ile ilgili bir dizi olumsuz başlığın ardından geliyor.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu ayın başlarında SEC, Richard J. Schueler olarak da bilinen Richard Heart’a karşı, 1 milyar doların üzerinde kripto varlık menkul kıymetlerinin kayıtsız satışını iddia eden bir şikayette bulundu. SEC ayrıca Heart’ın yatırımcı fonlarını 555 karatlık bir elmas ve üst düzey araçlar da dahil olmak üzere kişisel lüks eşyalar için kullanarak zimmetine geçirdiğini iddia ediyor. HEX, bu iddiaların ortasında fiyatında önemli bir düşüşe tanık oldu. Altcoin şu anda 0,0053 dolardan işlem görüyor. HEX, yaklaşık iki yıl önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,510830 dolara ulaştı. Fiyatları karşılaştırdığımızda HEX fiyatındaki keskin düşüşü görmek mümkün.

Brandt’ın şüpheciliği altcoin projeleriyle sınırlı değil

Peter Brandt’ın şüpheciliği HEX ya da diğer altcoin’lerle sınırlı değil. Bir kullanıcının altınla ilgili sorusuna yanıt veren Brandt, değerli metal için “büyük bir boğa piyasasının oluşmakta olduğunu” öne sürüyor. Ancak, fiyatının dengelenmeden önce daha fazla düşüşün de masada olduğunu belirtiyor.

Ancak Brandt’ın altcoin ve diğer yatırım ürünlerine ilişkin yorumları eleştiriden muaf deği. Bir kullanıcı, finansal piyasaların öngörülemez doğasından bahsetti. Ayrıca, deneyimli traderların bile hareketlerini tahmin etmede karşılaştıkları zorluklara işaret etti. Bu nedenle Brandt’i “rekor bir başarısızlık” olarak tarif etti. Bununla birlikte Brandt, geçmişteki hatalarını da kabul ediyor. Brandt, “Daha önce de büyük hatalar yaptım. Aslında hatalı olmaktan utanç duymuyorum” diyor.

Alışveriş videosu, Heart’a karşı kaşları kaldırdı

SEC, 31 Temmuz’da Richard Heart’a altcoin yatırımcılarını dolandırdığı gerekçesiyle dava açtı. Daha sonra Heart, Twitter’da paylaşılan bir TikTok’a göre, lüks Louis Vuitton ürünlerini istifleyen bir avuç alışveriş çantasıyla görüntülendi.

Ancak, başka bir kullanıcı bunun bir yıl öncesine ait eski bir video olduğunu açıkladı. Ardından da altcoin projesi için “En iyi haliyle FUD” diye eklediler. SEC, Hex’in bir menkul kıymet olarak sınıflandırılması gerektiğini iddia ediyor. Ayrıca, kurucusu Richard Heart’ın bağış toplama faaliyetleri yoluyla yasadışı bir şekilde 1 milyar doların üzerinde para topladığını ileri sürüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1