Bitcoin ve Bu Altcoin’de Boğayım!

Haziran ayında Bitcoin’in zirve yaptıktan sonra 29.000 dolara döneceğini önceden bildiren Pentoshi, boğa beklentilerini güncelledi. En son analizlerinde, Bitcoin ile birlikte yükselişe geçmesini beklediği bir altcoin projesine yer verdi.

Pentoshi, Solana (SOL) boğalarının güvende olduğunu söylüyor

Gizemli teknik analist, SOL fiyatı 22,30 doların üzerinde kaldığı sürece yükseliş için ideal zeminde olacağını düşünüyor.

Geçen yılın FTX iflasıyla sert bir darbe alan SOL, Haziran’ın dip seviyesi olan 12.80 dolardan bu yana büyük bir ralli yaptı. Şu anda aylık bazda %40 artış gösterdiği 25 doların üzerinde işlem görüyor. Pentoshi, 22,30 doların kaldığımız sürece boğa piyasasının geçerli olacağını söylüyor.

Diğer yandan, SOL fiyatı 22. 30 dolardaki kilit seviyenin altına düşerse, muhtemelen 20 dolar destek tabanına kadar gerileyecek. Bu destek seviyesi, aşağıdaki grafikte görüldüğü üzere SOL grafiğinde çok aylı bir alçalan trend çizgisini temsil ediyor. Pentoshi, 22.30 doların ardından sırada 20 doların olacağını tahmin ediyor.

’25 dolar ilk kritik destek’

Pentoshi, tahminlerini belirlemek için Solana’nın fiyat hareketinin geniş zaman dilimlerini yakından izliyor. Grafiğine göre, Solana 25 dolar seviyesinin altına düşmeye başlarsa, bir sonraki kilit destek seviyesi 22,30 dolar olacak. Bu seviye, 20 dolar öncesinde son destek bölgesini temsil ediyor. Pentoshi’ye göre:

SOL, genel olarak uzun vade konusunda çok yapıcı görünüyor. Şimdilik bir sapma olabilir. İçeriyi tekrar kapatmaya başlarsak, sonra 22.30 dolara bakacağım.

Bitcoin için durum daha kritik

Pentoshi daha sonra Bitcoin’in grafiğine göz attı. Lider kripto haftalardır yatay bir zemin hareket ediyor. Teknik analiste göre boğalar, bir yükseliş hareketi için ilk olarak 29.700 doları geri almalılar. Aksi takdirde analist yeni dipleri ziyaret edeceğimizi söylüyor:

BTC’nin 29.700 doları geri aldığını ve üzerinde kapanışını görmek istiyorum. On-chain hareketlerin dışında çok yavaş bir beş-altı hafta oldu… Burada benim için uzun süre iki seçenek var. İlli 29.700 doları geri almak. Olmazsa daha düşük seviyelerle karşı karşıyayız.

Bitcoin on-chain metriklerde üstünlük elde ediyor

Pentoshi’nin bahsettiği gibi, BTC fiyatı haftalardır durgunken on-chain tarafında bazı olumlu gelişmeler kaydetti. Glassnodealerts’ın raporuna göre, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in kârlı Harcanmayan İşlemlerinin (UTXO) sayısının bir ayın en düşük seviyesine ulaştı. O sırada metriğin değeri 129.682.989,738 idi.

Bununla birlikte Glassnode, Bitcoin topluluğunu artan sıfır olmayan adres sayısı konusunda da uyardı. Bunagöre, Bitcoin’in sıfır olmayan adresleri son zamanlarda ATH seviyesi olan 47.777.267’ye ulaştı. Bu rakam, artışta olduğu gözlemlenen metrikte istikrarlı bir yükselişe işaret ediyor. Bir önceki ATH, 24 saat önce 47.773.890 olarak kaydedilmişti. Kriptokoin.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Bitcoin’in teknik açıdan boğa sinyali verdiği düşünen analistlerde var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1