Bitcoin İçin Yeni Seviyeler İşaretlendi

Bitcoin BTC fiyatı %18’lik bir düşüşün ardından 26.000 dolar seviyesinde konsolide oluyor. Yeni bir ralli ihtimali var. Ancak yatırımcıların, bir ralliye başlamadan önce Pazartesi gününün en düşük seviyesi olan 25.800 doları görmeleri gerekiyor. İlke hedef 27.418 dolar seviyesi olacak. Diğer taraftan sonraki hedef ise 29.000 dolar seviyesi. Ancak kartlarda 24.500 dolar seviyeleri de var. Detaylara bakalım.

Bitcoin fiyatı nereye doğru gidecek?

Bitcoin (BTC) fiyatı, 18 Ağustos’ta ani bir dalgalanma yaşadı. Sonrasında ise aralıklı hareketine geri döndü. Ancak bu hareket yeni bir haftanın başında sona erecek. Bitcoin (BTC) fiyatı, 9 Ağustos ve 17 Ağustos tarihleri arasında %18 oranında düştü. Buna göre ölümcül bir gerileme yaşadı. Bu ani düşüş trendi kritik destek seviyesini 25.000 dolar olarak etiketledi. Ancak düşüşü satın alan yatırımcılar BTC’yi şu anda işlem gördüğü 26.000 dolara itmiş görünüyor.

Bitcoin BTC fiyatının daha da toparlanması için yatırımcıların Pazartesi gününün en düşük seviyesi olan 25.800 doları görmeleri gerekiyor. Diğer taraftan 25.800 doların aşılması traderların long pozisyon açması için önemli bir işaret olacak.

Toparlanma seviyeleri

26.430 doların üzerinde bir toparlanma, yükseliş hareketinin devam ettiğinin bir göstergesi olacak. Yatırımcıların kâr realizasyonu yapabileceği hedefler arasında %18’lik çöküşün orta noktası olan 27.418 dolar yer alıyor. Diğer taraftan yakın zamanda kırılan trend çizgisi olan yaklaşık 29.000 dolar seviyesi de yer alıyor.

Oldukça değişken bir hareketle, Bitcoin fiyatı 30.000 $ seviyesini yeniden test edecek. Ancak BTC’nin bu alanlarda yoluna devam etmesi pek olası değil. Yükseliş görünümü mantıklı olsa da, yatırımcıların bu hafta gerçekleşecek makroekonomik politikalar konusunda temkinli olması gerekiyor. Riskli varlıklara yönelik bir satış durumunda, Bitcoin fiyatı güneye doğru hızlı bir hareketi tetikleyecek. BTC dört saatlik zaman diliminde 24.586 doların altına düşerse bu gelişme toparlanma tezini geçersiz kılacak.

Piyasalar Powell’ın açıklamalarına bakacak

Bu hafta özellikle Cuma günü için uyarılar var. Powell’ın açıklamalarının Bitcoin ve kripto paraları etkileyeceği dillerde dolaşıyor. Diğer taraftan geleneksel piyasalarda da korkular hakim. Açıklamaların ciddi etkisinin olacağı ihtimali yatırımcıları korkutuyor.

Tahminleri Çıkan Analistler, Bitcoin İçin Sıradakini Açıkladı!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda bu haftanın gündeminin sorunlu olması beklenmiyor. Ancak piyasanın sürprizlere de açık olduğunu unutmamak gerekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2