Bitcoin İçin Balinaların Pozisyon Aldıkları Seviyeler Açıklandı

Ünlü blockchain muhabiri Colin Wu bugün balinaların Bitcoin hareketleriyle ilgili olarak önemli bir paylaşım yaptı. Balinaların hangi seviyelerde alış ve satış yaptıklarına dair bilgiyi paylaştı.

Büyük ölçekli Bitcoin ayı opsiyon işlemleri kripto balinalarının güvenini gösteriyor

Son zamanlarda kripto para piyasası, özellikle Bitcoin (BTC) ile ilgili büyük ölçekli düşüş opsiyonu işlemlerinde bir artışa tanık oldu. Colin Wu’ya göre bu işlemler ağırlıklı olarak iki kategoriye ayrılıyor.

  • 22.000 Put opsiyonu satarken aynı anda 30.000’in üzerinde Calls opsiyonu satın almak.
  • 22.000 Put opsiyonu satmak ve 25.000 civarında bir kullanım fiyatına sahip Put opsiyonu satın almak.

Colin Wu’ya göre bu ticaret stratejilerinin toplam işlem hacminin yaklaşık dörtte biri gibi önemli bir bölümünü oluşturması dikkat çekici. Bu önemli eğilim gözden kaçmıyor. Diğer taraftan piyasa duyarlılığı ve bunun potansiyel etkileri hakkında spekülasyonlara yol açıyor.

İşlemlerdeki artış ne anlama geliyor

Bu tür işlemlerdeki bu artış, kripto balinaları  arasında, içinde bulunduğumuz ay boyunca Bitcoin BTC’nin fiyatında önemli bir düşüş yaşanması olasılığının oldukça zayıf olduğuna dair hakim bir düşünceyi yansıtıyor gibi görünüyor. Böyle bir hissiyatın traderlara güven aşıladığı ortada. Ayrıca onları ayı piyasası spreadlerine aktif olarak katılmaya yönelttiği görülüyor.

Bu gelişme şimdilik, kripto piyasasının yakın gelecekte keskin fiyat düşüşleri olasılığının azaldığına işaret ediyor. Bununla birlikte göreceli bir istikrar dönemi yaşayabileceğini göstermekte. Ancak, her finans piyasasında olduğu gibi, duyarlılık ve piyasa dinamiklerinin hızla değişebileceğini unutmamak gerekiyor.

Bitcoin opsiyon işlemleri takipte

Kripto meraklıları ve yatırımcılar, kripto para alanındaki etkili oyuncular arasındaki piyasa duyarlılığının göstergeleri olarak hizmet ettikleri için bu büyük ölçekli opsiyon işlemlerini dikkatle gözlemliyor. Bitcoin ve altcoin piyasasına temkinli yaklaşmak ve özellikle karmaşık opsiyonlar bağlamında çeşitli alım satım stratejileriyle ilişkili potansiyel riskleri ve ödülleri dikkatle değerlendirmek gerekiyor.

Kripto para piyasası gelişmeye ve olgunlaşmaya devam ediyor. Diğer taraftan traderların ve yatırımcıların en son piyasa trendlerine bakmaları gerekiyor. Ayrıca duyarlılık değişimleri ve ortaya çıkan stratejiler hakkında bilgi sahibi olmaları çok önemli. Bu bilgi, bireylerin bilinçli kararlar almasını sağlıyor. Ayrıca kripto dünyasının dinamik ortamında etkin bir şekilde gezinmesini sağlayabiliyor.

Güvenin bir göstergesi

Sonuç olarak, Bitcoin piyasasında büyük ölçekli düşüş opsiyonu işlemlerinin yaygınlığı dikkat çekiyor. Bu durum, kripto balinalarının kripto para biriminin yakın gelecekteki istikrarına olan güvenini yansıtıyor. Bununla birlikte, kriptokoin.com olarak baktığımızda piyasa dinamikleri de hızla değişebiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2