Bitcoin, Dogecoin Düşerken Bu Altcoin Uçuyor! Sırada Ne Var?

Kripto piyasası dünkü yükselişin ardından bugün yönünü güneye çevirdi. Bununla birlikte XDC fiyatı, haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Analist Kelvin Munene’ye göre, altcoin için göstergeler olası bir geri çekilmeye işaret ediyor.

Piyasa kırmızı sularda yüzerken bu altcoin uçuşa devam ediyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Grayscale’in SEC karşısındaki zaferi piyasaya moral verdi. Lider kripto para Bitcoin 28 bin doların üzerine bir bakış attı. Popüler meme coin’i Dogecoin yeni bir ivme yakaladı. Bununla birlikte genel piyasa bugün yönünü güneye çevirdi ve düşüşe geçti. Öten yandan düşüşe meydan okuyan bir altcoin dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tradeteq’in tokenize ABD Hazinesi teklifi Salı günkü Katman-1 Blockchain XDC Network’da piyasaya sürüldü. Altcoin fiyatında o zamandan beri pozitif momentum baskın oldu. Sonuç olarak, XDC fiyatı önceki 24 saat içinde gün içi en düşük seviyesi olan 0,05929 dolardan dirençle karşılaşmadan önce 7 günün en yüksek seviyesi olan 0,06659 dolara yükseldi.

Bunlar yükseliş eğilimini destekliyor

Bu fiyat artışını, artan ilgiye, tokenize ABD Hazine tekliflerine olan talebe ve piyasanın olumlu görünümüne bağlamak mümkün. 0,06659 dolar direnç seviyesi kırılırsa, XDC fiyatı için bir sonraki direnç seviyesi 0,07000 dolar civarında olacak. Ancak, fiyat yukarı yönlü rallisine devam etmeden önce bir geri çekilme veya konsolidasyon dönemi yaşanabilir.

XDC 1 günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinGecko

Boğa koşusu sırasında, XDC’nin piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi sırasıyla %8,48 ve %30,47 artarak 895.110.754 dolar ve 14.775.539 dolara yükseldi. Bu artış, XDC’de önemli bir yatırımcı akını ve alım satım faaliyeti olduğunu gösteriyor. Ayrıca, yükseliş eğilimini daha da destekliyor.

Altcoin için teknik analiz ne gösteriyor?

XDC’nin 4 saatlik fiyat grafiğindeki Bollinger bantları genişliyor ve yükseliyor. Bu da altcoin fiyatında daha fazla dalgalanma ve yukarı yönlü hareket olasılığına işaret ediyor. Üst ve alt Bollinger bantlarının sırasıyla 0,06850202 dolar ve 0,04627758 dolarda kesişmesi yükseliş eğilimini kanıtlıyor. Üst bandın yakınındaki fiyat hareketi ile XDC şu anda nispeten yüksek bir seviyede işlem görüyor. Ayrıca, potansiyel olarak yükseliş eğilimine devam etmeden önce geçici bir geri çekilme veya konsolidasyon yaşayabilir.

Altcoin
Kaynak: TradingView

Ayrıca, 57,22 değeriyle stokastik RSI sinyal çizgisinin altında hareket ediyor ve güneye kayıyor. Bu da satın alma baskısında olası bir düşüşe işaret ediyor. Bu formasyon altcoin için olası bir fiyat düşüşü gösteriyor. Zira yatırımcıların karlarını alıp daha iyi bir giriş zamanı beklemeleri mümkün.

Ek olarak, 68,14 seviyesindeki Göreceli Güç Endeksi, XDC’nin aşırı alım bölgesine yaklaştığını, mevcut yükseliş trendinin hız kaybettiğini ve bir düzeltmenin gelebileceğini gösteriyor. RSI 70’in üzerinde kalırsa, aşırı alım durumunu güçlendirecek ve piyasanın tersine dönme olasılığını artıracaktır. XDC’nin pozitif ivmesi belirgin olsa da, göstergeler kar alımları ve aşırı alım sinyalleri nedeniyle potansiyel bir geri çekilmeye işaret ettiğinden dikkatli olmakta fayda var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1