Bitcoin Bu Seviyeye Düşemez! Sırada Bu Var

Piyasa analisti Arthur Hayes, Bitcoin fiyatının bir daha asla geri dönmeyeceğine inandığı kritik seviyeyi paylaştı. Hayes bunun yerine üçüncü çeyreğin oldukça durgun geçeceğini öngörüyor.

Arthur Hayes, Bitcoin fiyatının uzun vadede sabit kalmasını bekliyor

En son blog yazısında Hayes, beklentilerin aksine Bitcoin fiyatının 20.000 dolara gerilemeyeceğine inandığını ifade etti. Ünlü tahmin, bunun yerine üçüncü çeyrek boyunca 25.000 dolar seviyelerinde zaman geçireceğimizi söylüyor. Fed’in para politikasına da değindiği yazısında Bitcoin hakkında şunlara yer verdi:

Ayrıca bir noktada daha fazla yatırımcının hesap yapıp Fed ve ABD Hazinesi’nin varlıklı tasarruf sahiplerine ayda milyarlarca dolar dağıttığını fark edeceğine inanıyorum. Bu paranın bir yere gitmesi gerekiyor ve bir kısmı teknoloji hisselerine ve kriptoya akacak. Ana akım finans medyası, kripto fiyatlarında keskin bir düzeltme karşısında kıyamet gibi görünse de, kripto gibi sınırlı arzlı finansal varlıklarda bir yuvaya ihtiyaç duyan çok fazla nakit var.

Bazıları Bitcoin’de 20.000 doların altına düşeceğimizi düşünse de ben üçüncü çeyreğin başında 25.000 doları kırarak geçireceğimizi düşünüyorum. Kripto paranın fırtınayı atlatabilme yeteneği, yeni bir yuva arayan faiz geliri miktarıyla doğrudan ilişkili olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2