Bitcoin Borsası OKX, Bu Ülkede WEB3 Alanında Yatırımlara Hazırlanıyor!

OKX’in pazarlama müdürü yaptığı açıklamada, işlem hacmine göre en büyük 10 kripto borsasından biri olan OKX’in Hindistan’a girmeyi ve potansiyel Web3 uygulamalarını keşfetmek için yerel çalışanları işe almayı planladığını söyledi.

OKX Hindistan’a Web3 Girişi Planlıyor

Küresel bir merkezi bulunmayan şirketin Hong Kong, Singapur, Dubai ve Bahamalar’da bölgesel merkezleri bulunuyor.

Borsanın pazarlama müdürü Haider Rafique bir röportajda, Hindistan’ın çok konuşulan geliştirici topluluğundan yararlanarak cüzdan hizmetlerini büyütmeyi planladığını söyledi.

Şu anda OKX’in Hindistan’da yaklaşık 200.000 cüzdan kullanıcısı olduğunu ve bunun ülkedeki Web3 kullanıcılarının yalnızca %5’ine tekabül ettiğini sözlerine ekledi.

Kripto Hindistan’da yasaklanmış değil ve tam olarak yasal da değil. Ülke, Web3 veya kripto para konularında parlamentoya herhangi bir yasa getirmedi, ancak ticarete katı vergiler koydu ve kara para aklamayı önleme kuralları uyguladı.

Web3’ü Hindistan’ın dijital hikayesine dahil etmek için bazı planlar yapılıyor. Merkez bankası, dijital para birimini (CBDC) teşvik ederken kripto para biriminin yasallaştırılmasına karşı çıkmaya devam ediyor.

Zorlayıcı düzenleyici ortam, çoğu küresel kripto para borsasını Hindistan’dan uzak tuttu. AppTweak’in verilerine göre, ülkede en çok indirilen 10 ticaret uygulamasından altısı uluslararası borsalardan.

Bunlardan biri de Coinbase (COIN) olup, alım satım işlemleri piyasaya sürüldükten sonraki üç gün içinde askıya alınmıştır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4