Bitcoin Borsası OKX, Bu Altcoini Delist Ettiğini Duyurdu! Fiyat Ani Tepki Verdi!

Popüler bir kripto para borsası olan OKX, sağlam bir spot ticaret ortamını sürdürmek amacıyla TOWN/USDT işlem çiftinin listeden çıkarıldığını duyurdu.

Kripto Para Borsası OKX Altcoin TOWN’u Delist Etti

Karar, borsanın listelenen işlem çiftlerini ve bunların listeleme nitelikleri ve yönergelerine uygunluğunu düzenli olarak gözden geçirmesinin bir parçası olarak alındı.

TOWN Günlük Grafiği

Etkilenen işlem çifti olan TOWN/USDT’nin 14 Ağustos 2023 tarihinde, saat 11:00 ile 11:30 arasında listeden çıkarılması planlanıyor.

OKX, kullanıcılara listeden çıkarma süreci başlamadan önce bu işlem çiftiyle ilgili tüm açık emirleri iptal etmelerini tavsiye eder.

Emirler iptal edilmezse, sistem bunları otomatik olarak iptal edecektir ve bu işlem 1-3 iş günü sürebilir. Listeden çıkarma işleminin ardından kullanıcılar TOWN varlıklarını “Varlıklar > Fonlama > Listeden çıkarılamayan varlıklar” altında bulabilirler.

Ayrıca, TOWN’un token çekimi 13 Eylül 2023’ten itibaren saat 11:00’den başlayarak askıya alınacaktır. Kullanıcılara, askıya alma yürürlüğe girmeden önce varlıklarını derhal yönetmeleri bir kez daha tavsiye edilir.

OKX’in TOWN/USDT işlem çiftini listeden çıkarma kararı, kullanıcılardan gelen geri bildirimlere ve OKX Token Listeden Çıkarma / Gizleme Kılavuzuna uyulmasına dayanmaktadır.

Borsa, listelenen işlem çiftlerinin performansını sürekli olarak izler ve kullanıcıları için uyumlu ve güvenli bir ticaret ortamı sağlamak için gerekli önlemleri alır.

Listeden çıkarma tarihi yaklaştıkça, kripto topluluğu TOWN token ile ilgili diğer gelişmeleri ve gelecekteki beklentilerini yakından gözlemleyecektir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

[tdb_single_related modules_on_row=”eyJhbGwiOiIzMy4zMzMzMzMzMyUiLCJwaG9uZSI6IjEwMCUifQ==” modules_category=”image” show_author=”none” show_date=”none” show_com=”none” show_excerpt=”none” show_btn=”none” ajax_pagination=”next_prev” related_articles_posts_limit=”3″ image_width=”eyJwaG9uZSI6IjMwIn0=” image_floated=”eyJwaG9uZSI6ImZsb2F0X2xlZnQifQ==” meta_padding=”eyJwaG9uZSI6IjBweCA1cHggNXB4IDEwcHgifQ==” custom_title=”Benzer Yazılar” block_template_id=”td_block_template_9″ header_text_color=”#2c3242″ border_color=”#2c3242″ show_cat=”none” title_tag=””]


source site-4