Bitcoin Borsası Binance’ten 10 Milyon Dolarlık Yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, sektöre katkı sunmaya devam ediyor.

Bu noktada geçtiğimiz haftalarda hack olayına maruz kalan Curve DAO’ya (CRV) 5 milyon dolar yatırım yapan Binance şimdi de Helio Protokol’e yatırım yaptı.

Binance’in risk sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, protokolün likit staking platformuna dönüşme sürecini genişletmeye yardımcı olmak için Helio Protocol’e 10 milyon dolar yatırım yaptı.

“Binance’in girişim sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs, yerel merkezi olmayan stablecoin HAY’ın aşırı teminatlı borç vermesini hizmet olarak staking (StaaS) ve LSDfi altyapısıyla birleştiren bir proje olan Helio Protocol’e 10 Milyon dolar yatırım yaptı.”

Helio Protocol halihazırda BNB Zinciri üzerine inşa edilmiş olsa da, yapılan 10 milyon dolarlık yatırımın Helio Protocol’ün BNB dışında diğer zincirlere genişlemesine yardımcı olacağı belirtildi.

Buna göre Helio Protocol’ün BNB’den sonra Ethereum’da, ardından Arbitrum ve Zksync gibi önde gelen L2 ağlarına genişlemektir.

Binance’in Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He açıklamasında şunları söyledi:

“Binance Labs, DeFi projelerini ve Web3 endüstrisinin geleceği için inovasyonu yönlendiren kurucuları desteklemeye kararlıdır.

DeFi ekosisteminin genel büyümesini yönlendirmede çok önemli bir rol oynayan LSDfi sektöründe muazzam bir potansiyel gördük.

Helio ve Synclub ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz ve projenin BNB Zinciri ve diğer blok zincirlerinde lider bir LSDfi protokolü olarak büyümesini görmeyi umuyoruz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4