Bitcoin Borsası Binance’in Üst Düzey Yöneticisi İstifa Etti! İşte Nedeni!

Kripto borsası Binance, düzenleyici sıkıntılarının ortasında bir başka üst düzey yöneticisini daha kaybetti.

Binance Küresel Ürün Başkanı Mayur Kamat İstifa Etti

Binance sözcüsü, “Mayur’un ürün liderliği görevinden ayrıldığını doğrulayabiliriz,” dedi. “Binance’in en hızlı büyüme dönemlerinden bazılarında bize rehberlik ettiği için kendisine minnettarız ve en iyi dileklerimizi sunuyoruz,”dedi.

Kamat da ayrılışını doğrulayarak Binance’ten kişisel nedenlerle ayrıldığını ve geçiş sürecini tamamladığını söyledi.

Kamat verdiği demeçte, “Benim için istifa etme ve ürün liderliğini Binance’in yeni nesil liderlerine devretme zamanı geldi,” dedi. “Sorunsuz bir geçiş sağlamak için ürün liderleriyle yakın bir şekilde çalıştım.

Ayrıca, 20 yıllık aralıksız ürün çalışmasının ardından kişisel olarak benim için de biraz ara vermek için iyi bir zaman.

Binance’te çalışmak ve kullanıcı tabanımızın büyüdüğünü görmek hayatımın deneyimiydi. CZ’ye ve tüm liderlik ekibine bu harika fırsat için teşekkür ederim. Binance’i kenardan destekliyor olacağım,” diye ekledi.

Kamat, Google, Microsoft ve Agoda gibi şirketlerde çalıştıktan sonra Nisan 2022’de Binance’e katıldı. LinkedIn profiline göre, Binance’in çeşitli ürün lansmanlarıyla 18 ay içinde 80 milyondan 150 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşmasına yardımcı oldu.

Kamat, yakın zamanda Binance’den ayrılan birkaç üst düzey yönetici arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Binance’in Asya-Pasifik başkanı Leon Foong kripto borsasından ayrılmıştı.

Binance’in yakın zamanda ayrılan diğer yöneticileri arasında baş strateji sorumlusu Patrick Hillman, genel danışman Hon Ng ve baş işletme sorumlusu Yibo Ling yer alıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5