Bitcoin Borsası Binance’den İki Altcoin İçin TRY Paritesi Duyurusu Geldi!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, alım satım olanaklarını daha da zenginleştiren bir hamleyle dört yeni alım satım çiftinin eklendiğini duyurdu.

Binance Yeni İşlem Çiftlerini Tanıttı: CYBER/TUSD, LPT/TRY, SEI/TUSD & UNI/TRY

CYBER/TUSD, LPT/TRY, SEI/TUSD ve UNI/TRY işlem çiftleri 23 Ağustos 2023 tarihinde saat 11:00’de başlatılacak.

Bu yeni alım satım çiftlerinin kullanıma sunulması, Binance’in platformunun çok yönlülüğünü artırma ve küresel kullanıcı tabanının gelişen ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

Kripto para piyasası sürekli genişlerken, bu alım satım çiftlerinin eklenmesi, tüccarlara ve yatırımcılara çok çeşitli dijital varlık işlemlerine katılmak için daha fazla seçenek sunuyor.

TRY’nin (Türk Lirası) itibari bir para birimi olduğunu ve diğer dijital para birimlerini temsil etmediğini belirtmek gerekiyor.

TRY alım satım çiftlerinin eklenmesi, Binance’in hem kriptodan kriptoya hem de fiattan kriptoya alım satım tercihlerine hitap eden kapsamlı alım satım seçenekleri sunma konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4