Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin İçin TRY Paritesi Duyurusu Geldi!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, küresel kripto topluluğunun gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için alım satım tekliflerini sürekli olarak geliştiriyor.

Binance Spot İşlemlere Yeni Altcoin Çiftleri Eklediğini Duyurdu

Binance, platformuna üç yeni alım satım çiftinin eklendiğini açıkladı: ARKM/RUB, WLD/RUB ve WLD/TRY.

Bu yeni çiftlerin alım satımı 28 Temmuz 2023 tarihinde saat 11:00’de başlayacak ve kullanıcılara farklı dijital varlıklarla alım satım yapmak ve bu varlıklara erişmek için daha fazla fırsat sunacak.

Özellikle, yeni tanıtılan işlem çiftleri fiat para birimlerini, özellikle Rus Rublesi (RUB) ve Türk Lirası’nı (TRY) içeriyor.

Bu itibari para birimleri bağımsızdır ve başka herhangi bir dijital varlığı temsil etmemektedir.

RUB ve TRY alım satım çiftlerinin eklenmesi, Binance’in farklı kullanıcı tabanlarına hitap etme ve fiattan kriptoya sorunsuz alım satımı kolaylaştırma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Binance, ARKM/RUB alım satım çiftini ekleyerek kullanıcılarının ARKM ile Rus Rublesi arasında doğrudan alım satım yapabilmesini sağlıyor ve Rusya piyasasındaki yatırımcılar ve tüccarlar için yeni yollar açıyor.

Buna ek olarak Binance, WLD/RUB ve WLD/TRY alım satım çiftlerini de tanıttı. Worldcoin tokenını temsil eden WLD, Sam Altman’ın dünya çapındaki tüm insanlar için evrensel bir temel gelir (UBI) sağlamayı amaçlayan iddialı Worldcoin projesinin bir parçası.

WLD işlem çiftlerinin itibari para birimlerine dahil edilmesi, Worldcoin tokenine daha sorunsuz erişimi kolaylaştırarak Rusya ve Türkiye’deki kullanıcıların bu yenilikçi projeye katılmasını sağlıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4