Bitcoin Borsası Binance’den 6 Altcoin İçin TRY Paritesi Duyurusu Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Türk Lirası (TRY) fiat para birimini içeren yeni işlem çiftlerinin eklendiğini duyurdu.

Kripto Para Borsası Binance, Çok Sayıda TRY İşlem Paritesi Listelediğini Duyurdu

ASR/TRY, ATM/TRY, ACM/TRY, BAR/TRY, JUV/TRY ve PSG/TRY’den oluşan yeni alım satım çiftleri, 10 Ağustos 2023 günü saat 11:00’de listelenecek.

Türkiye’nin resmi para birimi olan TRY, doğrudan birkaç token ile eşleştirilecek ve Binance platformundaki kullanıcılara bu tokenları Türk Lirası’na karşı alıp satma olanağı sunacak.

Bu alım satım çiftlerine dahil olan tokenlar ASR (AstroSwap), ATM (Atletico de Madrid Fan Token), ACM (AC Milan Fan Token), BAR (Barcelona Fan Token), JUV (Juventus Fan Token) ve PSG (Paris Saint-Germain Fan Token).

Bu yeni alım satım çiftlerini tanıtma hamlesi, Binance’in fiattan kriptoya alım satım tekliflerini genişletme çabalarını vurgulayarak kullanıcılara dijital varlık alım satımı için daha fazla erişilebilirlik ve seçenek sunuyor.

Bu alım satım çiftlerinin eklenmesi, kullanıcıların doğrudan Türk Lirası ve belirli tokenlar arasında alım satım yapabilmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda daha geniş kripto ekosistemine de katkıda bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4