Bitcoin Borsası Binance US. Yeni Bir Altcoin Listelediğini Duyurdu!

ABD pazarına hizmet veren lider kripto para borsası Binance.US, platformunda AdEx’in (ADX) resmi olarak listelendiğini duyurdu.

Binance US. ADX Tokeni Listeledi

Dijital reklamcılık alanında önemli bir oyuncu olan ADX token, artık Ethereum (ERC-20) ağında para yatırma işlemleri için kullanılabilir.

23 Ağustos 2023, saat 12:00’de, ADX/USDT çifti için alım satım başlayacak ve hem Binance.US hem de AdEx topluluğu için heyecan verici bir dönüm noktası olacak.

ADX, özünde içerik yayıncıları ve reklamverenler arasında hayati bir köprü görevi gören öncü bir izinsiz reklam platformudur.

Dijital reklamcılık ortamının hızla geliştiği bir çağda AdEx, katılımcıların güvenli bir şekilde bağlantı kurmasını, işbirliği yapmasını ve işlem yapmasını sağlayan merkezi olmayan bir çözüm sunar.

AdEx ekosistemi, sorunsuz kampanya oluşturma ve yürütmeyi kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Akıllı sözleşmelerin entegrasyonu sayesinde platform, üzerinde anlaşılan koşullar her iki tarafça da karşılanana kadar ödemelerin emanette tutulmasını imkan verir. Bu benzersiz özellik, reklamcılık alanında güven, şeffaflık ve hesap verebilirlik sağlar.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4