Bitcoin Borsası Binance, Üç Önemli Altcoini Delist Ettiğini Açıkladı!

Binance, kripto varlıklarının sürekli olarak yüksek standartlara uygunluğunu sağlamak amacıyla düzenli olarak incelemeler gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bu bağlamda, belirli koşulları karşılamayan veya sektördeki değişikliklere ayak uyduramayan coin ve tokenları listeden çıkarmayı tercih edebiliyor.

Binance Duyurdu: SNM, SRM ve YFII 22-08-2023 Tarihinde Listeden Çıkarılıyor

Kullanıcılarının güvenliğini ve en iyi deneyimi sağlama taahhüdü doğrultusunda alınan bu kararlar, Binance’in kullanıcılarını en üst düzeyde koruma amacını yansıtmaktadır.

Binance, bu incelemeleri yaparken çeşitli faktörleri göz önünde bulundurduğunu açıkladı.

Bu faktörler arasında proje ekibinin bağlılığı, geliştirme faaliyetlerinin kalitesi ve düzeyi, işlem hacmi ve likidite, ağın güvenliği ve istikrarı, kamu iletişimi, taleplere verilen yanıt, etik dışı davranışlar ve sağlıklı bir ekosisteme katkı gibi etmenler yer alıyor.

Buna göre, son incelemeler sonucunda Binance, 2023-08-22 tarihinde 06:00 itibarıyla aşağıdaki tokenları listeden çıkarma ve işlemlerini durdurma kararı aldı:

  • SONM (SNM)
  • Serum (SRM)
  • DFI.Money (YFII)

Bu tokenlarla ilgili tüm işlem emirleri, ilgili işlem çiftlerindeki işlemlerin sona ermesinin ardından otomatik olarak kaldırılacaktır.

Ayrıca, bu tokenların 2023-08-23 tarihinden sonra Binance hesaplarına yatırılmayacağını belirtmek önemlidir.

2023-11-22 tarihinden sonra ise bu tokenları Binance hesaplarından çekmek mümkün olmayacaktır.

Binance, listeden çıkarılan tokenların kullanıcılar adına sabit coinlere dönüştürüleceğini ve elde edilen gelirin kullanıcıların hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Bu dönüşüm işlemi öncesinde kullanıcılara ayrıca bilgi verileceği belirtildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4