Bitcoin Borsası Binance, İki Yeni İşlem Çiftini Listelediğini Kullanıcılara Duyurdu!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, iki yeni işlem çiftinin listelediğini, sıfır ücretli Bitcoin ve Ethereum alım satım programında güncellemeler yaparak kullanıcılarına gelişmiş alım satım fırsatları sunduğunu duyurdu.

Binance İki Yeni İşlem Çiftini Listeledi

Binance, 4 Ağustos 2023 saat 11:00’den itibaren BTC/FDUSD ve ETH/FDUSD işlem çiftleri için alım satım işlemlerini başlatacak.

Bu hamlenin, kullanıcılara FDUSD sabit coinine karşı Bitcoin ve Ethereum ticareti için daha fazla seçenek sunması bekleniyor.

Yeni alım satım çiftleriyle birlikte Binance, sıfır ücretli Bitcoin alım satım programını da güncelleyecek.

Promosyon dönemi boyunca kullanıcılar, BTC/FDUSD spot ve marjin alım satım çiftlerinde sıfır maker ve taker ücretlerinden yararlanacak.

Bu, yatırımcıların herhangi bir ücret ödemeden işlem yapmalarına olanak tanıyarak alım satım deneyimlerini geliştirecek.

Ayrıca, ETH/FDUSD işlem çifti de sıfır ücret promosyonuna dahil edilecek ve kullanıcıların bir sonraki duyuruya kadar bu işlem çiftinde sıfır maker ücretinden yararlanmasına olanak tanıyacak.

Promosyonun, hem Bitcoin hem de Ethereum için uygun maliyetli ticaret fırsatları arayan yatırımcıları çekmesi bekleniyor.

Promosyon dönemi boyunca, BTC/FDUSD spot ve marjin işlem çiftlerindeki işlem hacminin VIP kademe hacmi hesaplamasından ve tüm Likidite Sağlayıcıları programından hariç tutulacağını belirtmek önemlidir.

Ayrıca, BNB indirimleri, yönlendirme iadeleri ve diğer ayarlamalar promosyon sırasında BTC/FDUSD spot ve marjin işlem çiftleri için geçerli olmayacaktır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5