Bitcoin Borsası Binance, İki Yeni Altcoini Listelediğini Duyurdu!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, kripto para yatırımcıları ve meraklıları için heyecan verici bir gelişme olarak, ticaret platformuna iki yeni token eklediğini duyurdu.

Binance, CyberConnect (CYBER) ve Sei’yi (SEI) Alım Satım Portföyüne Ekledi

CyberConnect (CYBER) ve Sei (SEI) tokenları, 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00’de açılması planlanan çeşitli alım satım çiftleriyle birlikte Binance’te listelenecek.

Kullanıcılara sunulacak işlem çiftleri arasında CYBER/BNB, CYBER/BTC, CYBER/FDUSD, CYBER/TRY, CYBER/USDT, SEI/BNB, SEI/BTC, SEI/FDUSD, SEI/TRY ve SEI/USDT yer alıyor.

Binance’in bu yeni alım satım çiftlerini sunma hamlesi, borsanın farklı alım satım tercihlerine hitap ederek yatırımcılara geniş bir seçenek yelpazesi sunma konusundaki süregelen kararlılığını yansıtmaktadır.

Öte yandan bilindiği gibi Binance bu 2 altcoini Launchpad etkinliği ile duyurmuştu.

Alım satım deneyimini daha da geliştiren Binance, CYBER/BTC, CYBER/USDT, SEI/BTC ve SEI/USDT alım satım çiftleri için Binance Spot Grid’i de etkinleştirecek.

Bu özellik, alım satım başlangıç saatinden sonraki 48 saat içinde etkinleştirilecek ve kullanıcılar için daha akıcı ve verimli bir alım satım sürecine katkıda bulunacak.

Binance, alım satımı ve yeni listelenen tokenlarla etkileşimi teşvik etmek için sınırlı süreli bir teklif sundu. CYBER/FDUSD ve SEI/FDUSD alım satım çiftlerine katılan yatırımcılar sıfır maker ücretinden faydalanacak.

Bu promosyon, bir sonraki duyuruya kadar geçerli olacak ve yatırımcılara belirli alım satım ücretlerine maruz kalmadan bu alım satım çiftlerini keşfetme fırsatı sunacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4