Bitcoin Borsası Binance İki Altcoinin Hard Fork Ve Ağ Yükseltmelerini Destekleceğini Açıkladı!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, REI Network (REI) ve MobileCoin (MOB) için yaklaşan ağ yükseltmelerini ve Hard Fork’ları destekleme kararını açıkladı.

Binance, REI ve MobileCoin Ağ Yükseltmeleri ve Hard Fork’unu Desteklediğini Açıkladı

REI Network yükseltmesi ve Hard Fork’un, 11-09-2023 05:00 civarında başlaması öngörülen 15.084.585 REI Network blok yüksekliğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bu süre zarfında, REI için hem para yatırma hem de çekme işlemleri yaklaşık 11-09-2023 04:00  tarihinden itibaren geçici olarak askıya alınacaktır.

MobileCoin ağ yükseltmesi, 26-09-2023 21:00 civarında başlaması beklenen 1.936.306 MobileCoin blok yüksekliğinde uygulanacak şekilde ayarlanmıştır.

Buna bağlı olarak, MOB için para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık 26-09-2023 20:00 tarihinden itibaren beklemeye alınacaktır.

Aşağıdaki konulara dikkat edilmesi önemlidir:

REI ve MOB ticareti, ağ yükseltmeleri ve Hard Fork’lar sırasında etkilenmeyecektir.

REI ve MOB ağ yükseltmeleri için belirtilen blok yükseklikleri kullanıcıların referansı için verilmiştir ve değişikliğe tabidir.

Binance, REI ve MOB’u Binance hesaplarında tutan kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri yönetecektir.

REI Network (REI) ve MobileCoin (MOB) ağ yükseltmeleri ve Hard fork yeni tokenların yaratılmasına neden olmayacaktır.

Yükseltilen ağların istikrarının sağlanmasının ardından Binance, kullanıcılara ek bir bildirimde bulunmaya gerek kalmadan REI ve MOB için para yatırma ve çekme işlemlerine devam edecektir.

Bu hamle, Binance’in küresel kullanıcı tabanı için güvenli ve güvenilir bir alım satım ortamı sağlamaya yönelik süregelen kararlılığını yansıtmaktadır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5